Elegant hotel ved vandet på Rhodos – fuld tilbagebetaling

Kamari Beach Hotel, Rhodos, Grækenland

Op til -49% i dag

Fri afbestilling Fri afbestilling

100% fri afbestilling op til 8 dage før afrejse

Dobbelt- eller Triple-værelse

Dobbelt- eller Triple-værelse

Rhodos

Afslappende ophold med all-inclusive på Rhodos, inkl. velkomstdrink

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til 49% ?

Førsteklasses hotel med smuk beliggenhed på Rhodos, inkl. velkomstdrink og all-inclusive. Fri afbestilling – book med ro i maven

Vi samarbejder med hotellerne for at sikre, at de overholder sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med COVID-19.

  • Aktiviteter på land eller til havs: Læn dig tilbage, og slap af på Kamari Beach Hotel – et førsteklasses hotel på Lardos Beach på Rhodos' sydkyst. Brug din tid på at gå ture langs den rolige kystlinje, spille volleyball i sandet eller tage en dukkert i det krystalklare vand.

  • Græsk gæstfrihed: Vågn op hver morgen og start dagen med en kontinental morgenmad med havudsigt på hotellets udendørs terrasse. Senere på dagen kan du slappe af med din yndlingsbog ved poolen og drikke en cocktail (eller to) fra poolbaren.

  • Afslapning på terrassen: Alle værelser på hotellet har en terrasse eller balkon, så du kan nyde naturen omkring dig. Når du længes efter lidt fritid, skal du bare sidde her, se ud i horisonten og indånde havbrisen.

Faciliteter

- Restaurant
- Udendørs pool
- Boblebad
- Poolbar
- Wi-Fi

Sådan kommer du dertil

Kamari Beach Hotel ligger cirka en time i bil fra den Rhodos' international lufthavn (Diagoras).  

Godt at vide

På grund af COVID-19 kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende for denne destination, og som kan ændres med kort varsel. Hold dig opdateret om den seneste information inden afrejse via Udenrigsministeriets hjemmeside.

Omkostningsfri afbestilling: Med dette tilbud kan du afbestille din booking senest 8 dage før din indtjekningsdato og modtage en fuld tilbagebetaling. Se "Flere oplysninger" for mere information.

Bemærk også, at vi kan ikke garantere adgang til hotellets faciliteter (f.eks. restaurant eller spa), da der kan være ændringer på grund af COVID-19. Vi anbefaler, at du tjekker med hotellet to uger før afrejse. Hvis du vælger ikke at rejse, skal du selv afbestille rejsen. Dette skal som nævnt gøres senest 8 dage før indtjekningsdato for at sikre en fuld tilbagebetaling.
Kamari, 847 00, Grækenland

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser