Verden er fuld af vidunderlige delikatesser, og hvis dine tænder også løber i vand, når du hører om en cremet ost og et godt glas rødvin, friskfangede muslinger dampet i hvidvin eller de sødeste og fineste desserter, så bør du læse videre.

Vi har samlet vores bedste hoteller, som tilbyder dig en verden af gourmetgodter og andre lækkerier på alt fra hyggelige caféer med udsøgte specialiteter til de største Michelin-belønnede restauranter. Vi taler charmerende kroer i Danmark, hvor der virkelig er lagt kærlighed i sovsen, samt fornemme hoteller verden over, der har gjort sig særligt bemærkede på den kulinariske front.

Secret Escapes forhandler eksklusive priser på håndplukkede luksusrejser, og du kan spare op til 70 % sammenlignet med alle andre steder. Vi giver dig adgang til de bedste gourmet- og vinrejser til en pris, som du ikke kan finde noget andet sted - og det er med garanti! Hvordan kan vi det? Tjaa, selv de mest luksurisøse hoteller kan ikke lide at have tomme værelser..

Pak appetitten, tag med os rundt i gourmetverdenen, og få smag for udsøgte anretninger, sirlige snacks og andre fristende menuer. Bon appetit!

Aktuelle tilbud

Kommende kampagner