At slippe for indkøbssedler, opvask og madplaner er den ultimative luksus for mange. Giv dig selv en pause fra hverdagens pligter på en ferie med all-inclusive – måske i vandkanten på en græsk ø eller under solen i Spanien?

En ferie med all inclusive er den ultimative form for afslapning og den perfekte mulighed for at komme helt ned i tempo. Pengepungen kan du lade ligge på værelset, når det er spisetid, og som oftest inkluderer hotellernes all inclusive-fordele mere end blot maden. Se frem til at læne dig tilbage og glemme alt om hverdagens kedelige pligter. Forestil dig læskende cocktails i sommersolen, en privat villa med egen pool, luksuriøse spabehandlinger og middagsoplevelser ud over det sædvanlige - alt sammen inkluderet i prisen. Hotellerne henvender sig til både par, familier og venner, der rejser sammen, og de kan tage dig hele verden rundt.

De fleste, som vælger at holde ferie på et hotel med all inclusive, gør det ved Middelhavets kyst. Relativt korte flyrejser og velkendte feriedestinationer som Spanien, Italien, Grækenland og Kroatien gør valget nemt for dem, der er på udkig efter rendyrket afslapning og høj komfort.

Favoritten over dem alle, Spanien, har en lang række all-inclusive-hoteller, hvor du kan lade dagene gå med sol, badeture og ubegrænsede lækkerier fra buffetterne og barerne. Rejser til Spanien all inclusive? Ja tak! Mange hoteller i Grækenland kan også klare all inclusive-behovet – kan man tænke sig noget bedre end feta, græske oliven og tzatziki ad libitum?

Du kan også være heldig at finde hoteller og rejser til Caribien med all inclusive, herunder Mexico og Bahamas. Tænk kridhvide strande, turkisblåt vand og svajende palmer – med ubegrænsede kulinariske glæder ind imellem. Tit har du også adgang til action-fyldte aktiviteter, der kan holde dig beskæftiget ind imellem afslapningen.

Med besparelser på op til 70% af normalprisen kan det virkelig godt betale sig at vælge all-inclusive med Secret Escapes. Men husk – vores lyntilbud er typisk kun tilgængelige i to-tre uger!

Aktuelle tilbud