Langt væk fra hverdagen, men i nem køreafstand – lyder det interessant? Vi har samlet de bedste weekendture i Danmark – og nabolandene, til når du trænger til en getaway med afslapning, god mad og kvalitetstid.

Nogle gange trænger man bare til en ferie, hvor man ikke skal bruge for lang tid på transport, ventetider og lignende. En ferie hvor du kan nøjes med at sætte dig bag rettet eller at hoppe på et tog og få timer senere tjekke ind til et par dage uden noget særligt på programmet. Måske det er tid til en forlænget weekend i Danmark?

Vi har samlet de bedste staycations i Danmark, Sydverige og Nordyskland – i bekvem køreafstand men stadig langt væk fra hverdagen. Blandt vores tilbud kan du være heldig at finde badehoteller i Danmark, hotelperler på den anden side af Sundet i smukke Sydsverige samt nogle af favoritterne i Nordtyskland. Snup en forlænget weekend i Hamborg, tag på romantisk weekend i Malmø eller sig “ude godt, men hjemme bedst” på en staycation i det danske.

Hos Secret Escapes forhandler vi eksklusive priser på håndplukkede hoteller verden over, som du kan spare helt op til 70% på sammenlignet med andre steder. Vi samarbejder direkte med hotellerne og tilbyder altså den bedste pris i tilbudsperioden. Men husk, vores tilbud er som regel kun tilgængelige i to til tre uger ad gangen. Hvis du vil sikre dig den bedste pris og de bedste datoer, skal du altså slå til, mens du kan.