Vingårdsidyl i Chianti

Fonte De Medici, Toscana, Italien

Superior-værelse

Superior-værelse

Oplev det ægte Italien på en vingård i Toscana, inklusive morgenmad, en flaske vin og ekstra goder

Oplev det kuperede toscanske landskab, og smag på det ægte Italien med alle de glæder, det idylliske og frodige område har at byde på. I hjertet af vinregionen Chianti Classico ligger den traditionelle og charmerende landsby Santa Maria a Macerata, hvor den fashionable vingård og hotel Fonte De Medici ligger.

Den smukke murstensbygning og de tilhørende restaurerede middelalderbygninger har udsigt til vinrankerne. De tilhører velrenommerede Antinori, som er en af Italiens største vinproducenter. Du finder også Trattoria della Fonte, som er en kokkeskole og et wellnesscenter med sauna og tyrkisk bad. Prøv en vinsmagning med områdets vine, eller slap af med en flaske Chianti og få en smagsprøve af, hvad regionen byder på.

Når du ikke forkæler dine smagsløg med lokale vine, kan du tage en dukkert i poolen, som har udsigt til ejendommens kuperede terræn. Hvis du ønsker at udforske området yderligere, hvorfor så ikke leje en mountainbike og tage en tur rundt i det smukke, toscanske landskab? Alternativt kan hotellet hjælpe dig med at organisere en tur til Chianti, Firenze, Siena eller San Gimignano, som alle ligger i nærheden.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser