USA er et helt enestående land, der vitterligt har noget for enhver – med strande, ørkenområder, bjerge, frodige skove og ikke mindst pulserende storbyer, der aldrig sover!

Landet er kendt som en sand smeltedigel af kulturer, og landskabet er mindst ligeså kontrastfyldt. Derfor er det store spørgsmål, om du skal udleve storbydrømmen i pulserende New York, tage på roadtrip til Californiens fantastiske nationalparker, slikke sol under en parasol i Miami eller noget helt fjerde?

Hvis du spørger os, er New York altid en god idé – selv hvis du besøger byen for 10. gang. Der sker nemlig altid noget nyt i den kulturrige by. De fleste af vores hoteller i New York ligger på Manhattan – byens centrale ø, hvor du kan se et teater på Broadway, shoppe på Fifth Avenue, se byen i fugleperspektiv fra Empire State Building eller udforske kvarterer som Chinatown og Little Italy.

Drømmer du om et mere eksotisk alternativ med nogle gode naturoplevelser ind i mellem, er Californien et godt bud. Her kan du suge til dig af Hollywoods glamour i L.A., se San Fransiscos bakkede bybillede fra en sporvogn og ikke mindst besøge nogle af landets mest imponerende nationalparker – herunder Yosemite National Park. Vores hoteller i Californien ligger typisk i L.A., San Fransisco eller langs kystlinjen.

Dem, der trænger til rendyrket afslapning under solen, bør overveje Miami – byen der har et solrigt klima det meste af året og byder på art deco-arkitektur, lækre strande, hippe natklubber og latinamerikanske islæt. Er du på udkig efter et hotel i Miami, kan du med fordel kigge i South Beach.

Som medlem af Secret Escapes kan du spare helt op til 70% på hoteller i USA og rejser til USA. Vores tilbud er typisk tilgængelige i to-tre uger, og de henvender sig til både par, familier og venner, der rejser sammen.

Aktuelle tilbud