Uopdaget oase i Paris' hjerte

Le Relais Saint Sulpice, Paris, Frankrig

Deluxe-værelse

Classic-værelse

Classic-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Deluxe-værelse

Deluxe-værelse

Deluxe-værelse

Deluxe-værelse

Saint-Sulpice

Luxembourghaven

Luxembourghaven

Charmerende firestjernet hotel på Paris’ historiske venstre bred, inkl. morgenmad, en flaske vin m.m.

Le Relais Saint Sulpice ligger gemt i en bygning fra 1700-tallet, som ved første øjekast i højere grad ligner en fornem privat residens end et hotel. Træd ind gennem den blå dør, og få følelsen af at befinde dig i et luksuriøst bohemehjem med overdådige lysekroner, antikke møbler og mønstrede tekstiler og tapeter.

Samtlige værelser er individuelt indrettet med møbler fra forskellige tidsaldre og kunst, som ejeren har hentet hjem fra alle fire verdenshjørner. Overfor receptionen finder du en smuk salon, hvor du kan slå dig ned med en cocktail eller aperitif, inden du begiver dig ud i byens vrimmel for at opleve Paris’ højt besungne madkultur.

Hotellet har en fantastisk beliggenhed i elegante Saint Germain, som er et af Paris’ hyggeligste områder med små restauranter, spændende gallerier, chikke butikker og berømte caféer, der engang havde Jean-Paul Sartre og Simone de Beauvoir som stamgæster. Ved siden af hotellet ligger Paris’ næststørste kirke, den gotiske Saint-Sulpice, som i dag nok er mest kendt fra bogen Da Vinci Mysteriet. Kirken er udsmykket med storslåede vægmalerier af Delacroix og bestemt et besøg værd.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser