Undslip hverdagen i Cannes

Cézanne Hotel & Spa, Cannes, Frankrig

Superior-værelse

Superior-værelse

Chikt firestjernet hotel med spa i Cannes – i gåafstand fra La Croisette, inkl. morgenmad, overraskelse på værelset m.m.

Der findes få byer så glamourøse som Cannes med sin ikoniske riviera, den verdenskendte filmfestival, de luksuriøse yachts langs havnefronten samt strandpromenaden La Croisette med dyre designerbutikker. Det er også en fremragende helårsdestination, da den ikoniske Franske Riviera er velsignet med et solrigt klima.

Det firestjernede hotel Cézanne Hotel and Spa ligger blot 700 meter fra den lækre kystlinje og giver dig derfor det bedste af Côte d'Azur og den fantastiske franske atmosfære. Det er et af byens omtalte hoteller og er kendt for sin hvide spa og sine lækre værelser med neutrale farver og rene linjer.

Hotellets overdådige morgenmad kan nydes i spiseområdet eller på terrassen i haven. Det er ikke en traditionel restaurant, og den byder på en hyggelig og afslappet atmosfære til dagens første måltid. Hvis du foretrækker, er det også muligt at bestille morgenmaden direkte til værelset. Du kan desuden slappe af og nyde tilværelsen med en drink og lidt snacks i hotellets moderne bar- og loungeområde – både før og efter en aften i vidunderlige Cannes.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser