Tropical Islands

Troperne er tættere på, end I tror! Tag familien med på en tur til Tropical Islands med TravelBird!

Tilbud

Vælg udrejsedato
2 Tilbud
Tropical Islands er et tropeparadis for hele familien, og så ligger det kun fem timers kørsel fra Danmark.

Ungerne vil gerne pjaske rundt, suse ned at vandrutsjebaner og få nye venner, og de voksne vil gerne slappe af på en hvid sandstrand med en cocktail i hånden. I Tropical Islands resort, der ligger cirka 60 kilometer syd for Berlin og kun fem timers kørsel fra den dansk-tyske grænse, kan både børn og voksne få drømmene opfyldt. Her er både vandland, badestrand, regnskov, boblebade og en lækker lagune. Alle herlighederne har til huse under taget af en kæmpemæssig kuppel, der engang fungerede som hangar, hvor fly blev opbevaret. Ni måneders arbejde har forvandlet hangaren til Europas allerstørste tropiske feriested, og i stedet for stålkonstruktioner og byggestøv er her nu palmetræer, sandstrande og klart, blåt vand. Med tiden er et væld af sjove aktiviteter for store og små blevet tilføjet, og i dag er det tropiske badeland et feriehit hos rigtig mange familier.

Overnat i Tropical Islands

Gør turen til Tropical Islands fuldendt ved også at overnatte i tropeparadiset.

Tilbring natten i en afrikansk lodge, et telt i regnskoven eller på campingpladsen lige uden for badelandet.

Det er nemt at få timevis til at gå i det store tropeparadis, og skal turen være noget helt særlig, kan I vælge også at tilbringe natten her. Man kan bade døgnet rundt, og om aftenen bliver bassinerne lyst op nedefra, hvilket skaber en helt særlig atmosfære i den 26 grader varme tropeverden. Når I vågner, kan I også snuppe en tidlig morgendukkert, før strabadserne igen går for sig.

Der er forskellige muligheder for overnatning, og I kan for eksempel gå indianervejen og sove i en af de 34 tipier, finde jer til rette i en lodge bygget i enten afrikansk eller asiatisk stil eller nyde udsigten til lagunen fra et værelse på stranden. Det er også muligt bo i mobilhome eller leje et sommerhus, og er I mere til udendørslivet, kan I medbringe eget telt eller campingvogn og overnatte på det hyggelige campingområde.

Afslapning og sjov i troperne

Snup en massage eller slap af i saunaen, mens vandhundene suser ned ad rutsjebanerne.

Tropical Islands er ikke kun for børn, for under den store kuppel finder I også Tysklands største sauna- og spakompleks.

Når I ikke plasker med vand, udforsker regnskovens mere end 50.000 planter, spiller minigolf eller flyver med luftballon under kuplen, kan I besøge Tropical Sauna & Spa, der byder på intet mindre end syv forskellige områder i udkanten af regnskoven. Her er det virkelig som at være midt inde i en tropisk regnskov, og med mulighed for at bestille afspændende massager og en lang række lækre behandlinger er her lagt op til rendyrket afslapning og velvære.

Når det er tid til at få ladet energidepoterne op, kan I også nemt læne jer tilbage og nyde et lækkert måltid mad i en af restauranterne, der serverer alt lige fra thai-mad over indiske specialiteter til burgere og pommes friter, så her er noget for enhver smag. Når sulten er stillet og kroppen er helt afslappet efter en tur i saunaen, kan I snuppe en drink i strandbaren eller forkæle den søde tand med en en eksotisk is i Borneo Café.

Kombiner badeferie og storbyferie

Skal ferien handle om andet end badedyr og vandrutsjebaner, kan I tilføje storbyferie til programmet.

Berlin ligger kun 60 km nord for det tropiske badeparadis, så det er oplagt at kombinere turen med lidt kultur og historie i den tyske hovedstad.

Tysklands hovedstad har masser at se og lave for hele familien, og både børn og voksne vil helt sikkert føle sig underholdt i Berlin. Fordi byen ligger så tæt på den kuppelformede tropeverden i Krausnick, kan I nemt på enten vejen dertil eller på vejen hjem til Danmark igen, lægge vejen forbi til en dagstur eller måske et par overnatninger.

I Berlin kan I glæde jer til spændende seværdigheder som Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, Rigsdagen og Museumsinsel, byens ældste og mest kendte museumskompleks. Er I til shopping, kan I slå et smut forbi Kurfürstendamm, og i bydelene Prenzlauer Berg og Friedrichshain kan I opleve byens lidt skæve side med et væld af loppemarkeder, gadekunst og finurlige butikker. Har børnene brug for at der skal ske lidt mere, kan I besøge Berlin Zoo, der er hjem for over 1.500 forskellige dyrearter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice