Tosomhed på Mauritius

SeaSense Boutique Hotel & Spa, Palmar, Mauritius

Charm-værelse

Femstjernet hotel kun for voksne på smukke Mauritius, inklusive halvpension, massage og en cocktail

Drømmer du om en afslappende ferie – solrig strand lige uden for døren, luksusspa og et stort udvalg af skønne restauranter? Så er SeaSense Boutique Hotel & Spa lige noget for dig. Det femstjernede hotel slår dørene op i september 2018 og ligger på Mauritius’ østkyst, kun nogle få skridt fra den paradisiske Belle Mare-strand.

Det nyrenoverede hotel tilbydet elegante værelser, der er rummeligt indrettet med naturmaterialer og lyse farver. Når du ikke lader batterierne op på sandstranden, kan du forkæle dig selv med en afslappende behandling i spaen eller hygge dig med cykel- eller snorkelture ude i naturen.

I Belle Mare finder du to berømte golfbaner – The Links og The Legend – og byen Mahabourg har også masser at byde på. Her kan du hurtigt få timerne til at gå med at kigge på de farverige huse i kolonistil og besøge butikkerne, markeder og restauranter.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser