Vinterhygge i smukke Skåne

Torekov Hotel, Båstad, Skåne, Sverige

Dobbeltværelse

Naturskønt ophold ved kysten på Bjärehalvøen – nord for Helsingborg, inklusive morgenbuffet, torettersmiddag, adgang til spa og et glas bobler med mere

  • En sød stund i spaen: I hotellets spaafdeling kan du slappe af i det varme vand, saunaen og den udendørs japanske pool. Du har også adgang til et varieret udvalg af traditionelle spabehandlinger - alts sammen noget der kun bliver bedre af den smukke udsigt til naturen.

  • Forkæl smagsløgene: I hotellets bistro kan du nyde retter tilberedt med lokalt producerede råvarer. Menuen er inspireret af traditionelle, svenske retter. Dertil serveres et stort udvalg af vine fra hele verden. Bistroen blev i 2013 nævnt i White Guide.

  • En aftendrink i loungen: Efter en dejlig dag i den skånske natur kan du slå dig ned i loungen, hvor du kan slappe af, mens musikken spiller i baggrunden. Du kan også snuppe en drink før middagen eller som afslutning på dagen.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser