Tilflugtssted ved Napolibugten

Towers Hotel Stabiae Sorrento Coast, Sorrento, Italien

Ravello

Standard-værelse med havudsigt

Napoli

Standard-værelse med havudsigt

Amalfikysten ca. en time derfra

Hotel med spa og privat strand nord for Sorrento samt tæt på Pompeji, inklusive morgenmad, velkomstdrink, rabat på spabehandlinger m.m.

Ud til den smukke Napolibugt ligger Towers Hotel Stabiae smukt placeret mellem Sorrento og Pompeii – byen med den tragiske skæbne. Hotellet har også en fantastisk udsigt til Vesuv på den anden side af vandet. Hotellet står i skarp kontrast til Middelhavets landskab med sin minimalistiske, hvide facade, som skaber et smukt modstykke til det dybblå hav.

Stranden er også stedet, hvor du kan sejle med færgen til de nærliggende øer Ischia og Capri. Du kan også tage en svømmetur i den udendørs pool eller få stillet sulten på Gouache Restaurants al fresco-terrasse, som har udsigt til Vesuv. Hotellet har en også et wellnessområde, Spamarine, hvor du kan vælge mellem en række spabehandlinger.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser