Skriv dig op til TravelBirds daglige nyhedsbrev, og modtag personlige tilbud fra os! Se vores privatlivspolitik.

3 Tilbud

Rejser til Thailand

Rejser til Thailand er spækket med smukke lange sandstrande, spændende kultur og et sofistikeret køkken. Skynd dig at booke din rejse med TravelBird i dag!
Se mere:
Valgte filtre:
3 Tilbud
Filtre Ryd

Fantastiske Thailand

Hvad end I drømmer om at slappe af i det rene strandparadis, eller har lyst til at udforske fantastisk natur, så er Thailand destinationen for jer! Selvom Tropical Island i Tyskland er fedt, så er der nu ikke noget som den rigtige vare! Rejser til Thailand byder både på fantastiske ferieresorts, hvor I kan læne jer tilbage med en god bog mens I nyder den thailandske sol, samt fantastisk natur og undervandsliv, som bare venter på at blive udforsket. Selv Thailand ikke just er en kør-selv-ferie væk, så er det hele rejsen værd. Velkommen til Thailand - smilets land!

Paradis på jord!

Hvide sandstrande, azurblåt vand og eksotisk regnskov

Drømmer I om at undslippe den kolde, danske vinter og stikke af til varmere himmelstrøg? At ligge under palmetræerne mens solen skinner fra en skyfri himmel? Så tag med TravelBird til Thailand - det rene paradis!

En af de mest kendte og foretrukne destinationer blandt os danskere i Thailand er Phuket, og det er der en grund til. Phuket er med sine 539 km² landets største ø, og I finder her nogle af verdens mest spektakulære sandstrande - og dem tør vi godt kalde for paradisstrande! Overalt bliver I mødt af helt fantastiske strande, som virker til at fortsætte uendeligt. Er I på jagt efter det bedste af det bedste, anbefaler vi jer at lægge vejen forbi Nai Harn Beach på det sydlige Phuket - denne strand er nemlig blevet kåret som en af de bedste i hele Thailand. Også stranden, Banana Beach, er populær blandt turister. Her finder I nemlig de bedste forhold til at udforske hvad der gemmer sig under havets overflade. Uden at give for meget væk, er der mulighed for spotte en lang rækker farverige fisk og, hvis I er heldige, at svømme med havskildpadder. Og som en bonus, er de thailandske strande nogle af de billigste i verden!

Har I mod på at udforske landets frodige natur, så er nationalparken Khao Phra Thaew klart et besøg værd. Nationalparken er Phukets sidste uberørte regnskov, og I har her derfor en helt unik mulighed for at få et indblik i dette lands fantastiske flora og fauna. I parken finder I blandt andet det eventyrlige Tonsai vandfald, som vidner om den buldrende kraft, men også fascinerende skønhed som naturen kan have. Der er også mulighed for at stifte bekendtskaber med nogle af Thailands fantastisk dyr. I parken findes der nemlig både aber, desmerdyr, pythonslanger samt en utal af andre dyr som den eksotiske regnskov gemmer på.

Pulserende byliv og spektakulær kultur

Det moderne vs. traditionelle Thailand

Foruden den underskønne natur, byder rejser til Thailand også på et levende byliv, som der er oplagt at udforske efter solen er gået ned. Byen Patong ligger på Phukets vestkyst, og er øens mest populære og besøgte ferieby. Mulighederne i byen er mange, og her er noget for alle! Byen er karakteriseret ved sit yderst pulserende natteliv, og som en god start på aftenen anbefaler vi jer, at starte ud med at nyde en drink mens I betragter Thailands fantastiske solnedgang. Herefter har I rig mulighed for at opleve nogle de mange shows byen byder på. Hvad med at tage til thaiboks­ning på det lo­ka­le boksestadion eller be­sø­ge et thailandsk ka­ba­ret-show? Har I, efter aftenens underholdning, lyst til at svinge træbenet, byder Patong også på et utal af natklubber, hvor I kan drikke masser af tropiske drinks og danse natten væk. Tag også på shopping i byens mange små og unikke butikker, eller besøg et af byens spacentre, hvor I kan nyde et traditionelt blomster-bad eller en thailandsk massage - her er det eneste på dagsordenen ren afslapning.

Foruden et pulserende by- og underholdningsliv, er Thailand også et land med en hel unik historie og kultur. Har I lyst til at opleve en traditionel thailandsk fiskerby, finder I, i den sydlige del af Patong, en lille by, som ikke har ladet sig påvirke af den store tilstrømning af turister. Den lille by ligger ved en å, der løber ud i havet, og I får her et autentisk indblik i hvordan en stor del af den thailandske befolkning lever.

Kan man rejse til Thailand, uden at opleve et af deres fantastiske templer? Nærmest ikke. Besøg det helt fantastiske tempel, Wat Chalong, på rejser til Thailand. Her har I mulighed for at beundre det fantastiske bygningsværk, samtidig med at I får et fascinerende indblik i buddhismen samt dens historie. Templet er det vigtigste af øens i alt 29 templer, og I vil her finde mange forskellige statuer og monumenter. Der er mulighed for at komme op i toppen af templet, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt ud over den lille gyldne by. Omkring templet vil I se de karakteristiske thailandske munke, som bevæger sig rundt i deres orange klæder. Ved siden af templet finder I også et hyggeligt lille marked, hvor der er mulighed for at købe en masse forskellige souvenirs.

Gastronomi

Mere end bare ris og nudler

Mange af os forbinder nok thailandsk gastronomi med det vi er vant til at bestille i den lokale thai-biks, men thailandsk gastronomi er meget mere end bare det. Og hvilket bedre tidspunkt at dykke ned i de forskellige smagsoplevelser som dette køkken byder på, end på jeres rejse til dette fantastiske land. Thailandsk mad har ry for at være stærk, men den er opbygget med en fin balance mellem det sure, det søde, det salte og det bitre, hvilket i vores øjne er en ret lækker kombination. Hvis I ønsker at stifte bekendtskab med det sande thailandske køkken, skal I være parate til at rejse til Phuket by eller mod nord, væk fra de traditionelle turistruter. Her vil I helt sikkert finde lokale cafeer som byder på retter som Kao Pad og Pad Thai - et tip til at finde de autentiske madoplevelser, er at se efter, hvor lokale spiser.

Har I lyst til selv at give jer i kast med det thailandske køkken, er der også rig mulighed for det! Madlavningskurser er populære overalt i Thailand, og der er derfor mange at vælge imellem. Vi anbefaler jer at lægge vejen forbi den prestigefyldte kokkeskole Mom Tri's Boathouse på Kata Beach. Her kan I tage et to-dags madkursus, som gør jer I stand til at kokkerere retter, der uden tvivl, vil imponerende alle dem derhjemme.

Rejser til Thailand er helt enestående, og tilbyder både ren afslapning på paradisstrande, fantastiske naturoplevelser, fascinerende kultur og et pulserende natteliv. Er I sent ude, kan I måske være heldige at finde en last minute rejse til Thailand. God rejse!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice