Thailand rejser

Thailand rejser er populære blandt danskere, der vil væk fra det mørke og regnfulde Danmark, og som vil opleve Østens mystik. Hos TravelBird har vi både badeferier og rundrejser fyldt med kulturelle oplevelser i Thailand!
Vores bedste tilbud – særligt udvalgt til dig
 • Med fly
 • Med indkvartering
Romantisk solferie på Phuket i privat 4* villa
Solferie 8, 9, 11, 12, 15 eller 16 overnatninger Rawai
Flyv med til Phuket og tilbring 7, 10 eller 14 overnatninger på paradis-øen Phuket i Thailand. I er indlogeret på det smukke voksenhotel Mangosteen...
 • 4-stjernet voksenhotel
 • Daglig morgenmad
 • 30 minutters thaimassage
 • Romantisk middag
 • Afrejse fra København
Pris fra per person fra kr 7.759,-
baseret på 2 personer
 • Med fly
 • Med indkvartering
Eksotisk ferie på Phuket
Solferie 11, 12, 13, 14, 15 eller 16 overnatninger Kammala
Afslapning under palmerne med en forfriskende drink i hånden, kølende svømmeture i de azurblå bølger og en fascinerende kultur — alt dette og mere ...
 • Morgenmad
 • 4* resort nær stranden
 • Afrejse fra København
Pris fra per person fra kr 9.729,-
baseret på 2 personer
 • Med fly
 • Med indkvartering
Ø-hop i Thailand
Rundrejse 13 eller 14 overnatninger Thailand
De smukkeste sandstrande I har set hele jeres liv. Den mest venlige og gæstfri lokalbefolkning, som gør alt hvad de kan, for at I skal få den bedst...
 • Phuket, Kho Phi Phi, Krabi og Khao Lak
 • Afrejse fra København
Pris fra per person fra kr 11.009,-
baseret på 2 personer
 • Med fly
 • Med indkvartering
Rundrejse i Thailand, Vietnam og Cambodja
Rundrejse 20 eller 21 overnatninger Thailand, Vietnam, Cambodia
Udforsk Sydøstasiens maleriske landskaber og imponerende kulturskatte med denne rundrejse med i alt 19 overnatninger, som tager jer gennem Thailand...
 • Morgenmad
 • Udflugter
 • Afrejse fra Hamburg eller København
Pris fra per person fra kr 11.929,-
baseret på 2 personer

Opdag mere

Især om vinteren er Thailand med sine lune temperaturer, smukke sandstrande og paradisøer et yndet sted at holde ferie for solhungrende danskere.

Thailand har siden 1980'erne været en populær turistdestination, og det er der mange gode grunde til. Først og fremmest flyver rejsefugle fra de koldere egne af kloden i vinterhalvåret mod de tropiske himmelstrøg med solbeskinnede, kridhvide sandstrande, der præger den sydlige del af Thailand.

Imidlertid byder Thailand på meget mere end sol og strand, og hvis I er på jagt efter en ferie fuld af kultur og historie, er det værd at overveje en ferie i den nordlige og centrale del af landet. Her kan I opleve historiske templer og paladser, gadekøkkenernes sydende gryder, farverige markederog den uberørte jungle.

Vores Thailand rejser har lidt for enhver smag, hvad end I drømmer om at dase på en tropeø eller om at udforske landets fascinerende historie og kulur.

Skønne strande
Thailand rejser byder på de velkendte kilometerlange, rene sandstrande, det azurblå vand og de vidunderlige tropeøer, der er som taget ud af et postkort.
Med de smukke omgivelser og en gennemsnitstemperatur på 25-30 grader i vintermånederne er det ikke så underligt, at danskere i massevis rejser fra mørket og gråvejret herhjemme mod Thailands lækre strande.

Skal jeres ferie i Thailand stå på dasen på eksotiske sandstrande, er landets største ø Phuket et oplagt feriemål. Her kan I nyde den bagende sol på en af øens 36 strande eller slappe af med en kølig drink på en af de mange barer. Ved Phuket kan I desuden snorkle og opdage den fortryllende undersøiske verden med farverige fisk og koraller, der gemmer sig under de krystalklare bølger.

Tag også på en bådtur til de nærliggende Phi Phi-øer, som er så skønne, at de har lagt kulisse til en lang række film. Den ene af de to Phi Phi-øer er ubeboet, og den anden har ingen veje. Her er der ingen stress og jag, kun indbydende sandstrande med en betagende junglebaggrund.

En rejse på tusinde mil begynder med det første skridt.

– Lao Tsu
Kulinariske fristelser
Retter fra det thailandske køkken er kommet på menuen hos både restauranter og i private hjem over hele verdenen.
Thailand rejser byder på et møde med lækre retter spækket med spændende krydderier, der giver den perfekte kombination af surt, sødt, stærkt og salt.

Smagsnuancer får i den grad lov til at folde sig ud i de thailandske retter, og de eksotiske råvarers friskhed giver et ekstra pift. Der er forskellige kulinariske oplevelser at få, afhængigt af hvor i landet I befinder jer på jeres rejse i Thailand. I den sydlige del af landet, der ligger ud til kysten, benytter man sig i højere grad af fisk og skaldyr end mod nord, hvor især retter med karry hitter. Gå ikke glip af de små gadekøkkener og de unikke og farvestrålende flydende markeder, hvor I kan købe friske lokale varer.

Historiske Thailand
Er I som så mange andre draget af Østens mystik med de storslåede templer og paladser, så er en ferie i Thailand helt ideel.
Til trods for at Thailand er Sydøstasiens mest velbesøgte turistmål, har landet bevaret sin identitet og sin unikke historie og kultur.

Bangkoks nok mest kendte seværdighed er Grand Palace, der siden 1782 har været den officielle residens for Thailands konger. Det gigantiske kompleks fortryller med sine mange pavilloner, overdådige haver, fornemme gårdspladser og ikke mindst templet med den gigantiske gyldne Buddha. Besøg også de antikke ruiner i byerne Ayutthaya og Sukhothai, der begge var hovedstad i Siam, som Thailand tidligere hed. Begge steder kan I nemt få en helt dag til at gå med at beundre de mange forunderlige templer og Buddha-statuer.