Sol og afslapning på Mallorca

Fergus Style Cala Blanca Suites, Santa Ponsa, Mallorca, Spanien

Suite

Suite

Suite

Superior-suite

Superior-suite

Palma

Familievenligt ophold på moderne hotel i Santa Ponsa

Afslappende dage på elegant suitehotel nær stranden på Mallorca

  • Magisk ophold i fiskerlandsby: Oplev det magiske Middelhav med et ophold på et elegant suitehotel med en smuk beliggenhed ved en pittoresk vig på Mallorca. Fergus Style Cala Blanca Suites ligger blot to minutters gang fra stranden nær den charmerende fiskerlandsby Santa Ponsa, hvor feriestemningen i den grad hersker.

  • Rummelig suite til familien: De rummelige suiter har en elegant og moderne indretning, som er holdt i hvidt med enkelte friske farveindslag. Suiterne er designet med detaljerne for øje. En ideel base med plads til afslapning for par eller familier.

  • Læn dig tilbage – du skal ikke røre en finger: Hotellet har en buffetrestaurant, som serverer morgenmad, frokost og middag med et stort udvalg af varme og kolde retter. Der er desuden en á la carte-restaurant på hotellet samt barer ved poolen og stranden.

Faciliteter

- Pool
- Restaurant
- Bar
- Aktiviteter for børn

Sådan kommer du dertil

Det tager en omkring halv time at køre til lufthavnen i taxa eller lejebil.

Godt at vide

Bemærk, at der kun er adgang for voksne i Nuka Tapas Restaurant.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser