7 Tilbud

Storbyferie London

London is calling! Tag på en fantastisk storbyferie i London og tag en tur med de røde dobbeltdækkerbusser, se Dronningens Livgarde og shop på Oxford Street.
Se mere:
Valgte filtre:
7 Tilbud
Filtre Ryd

Med mere end 7 millioner indbyggere, masser af spændende seværdigheder og en næsten 2000 år gammel historie, er London en verdensby i klasse med New York, Tokyo og Paris.

Den britiske hovedstad er på samme tid både hip og traditionel, moderne og autentisk. Her finder I typiske pubs side om side med trendy cocktailbarer, historiske seværdigheder overfor det spektakulære London Eye, og familiedrevne forretninger ved siden af store kædebutikker. Under jeres storbyferie i London kan I se det hele - og London er den oplagte destination til en lille getaway - eksempelvis i jeres efterårsferie, påskeferie eller hvad med et lille weekendophold?

Er I til sightseeing, skal I selvfølgelig besøge Big Ben, Leicester Square og Tower Bridge. Betragt London fra oven fra det store London Eye og se det royale vagtskifte ved Buckingham Palace. I kan også vælge bare at slentre gennem byen, som byder på tusindvis af spændende butikker, smukke stræder og alléer, grønne parker og historiske kvarterer. Uanset hvad, så er London en storby, man kan besøge igen og igen. Vidste I desuden også, at London er hjem for nogle af de mest instagrammede attraktioner i verden!

Londons highlights

I den brusende metropol finder I uendeligt mange seværdigheder – mere end I kan nå at se på bare et besøg!

Uanset hvor mange dage I tilbringer i hovedstaden, så er det royale vagtskifte kl. 11.30 ved Buckingham Palace et absolut must-see. Denne århundredelange tradition er en imponerende opvisning, hvor den royale garde, der består af kavaleri og fodsoldater, udskiftes. Alle kongelige paladser er siden 1660 blevet bevogtet af dronningens tropper, og den imponerende ceremoni kan altså ses flere steder i byen. Det er også værd at gå over den berømte Tower Bridge. Denne gamle, viktorianske bro over Themsen forbinder centrum med South Bank, og fra broen får I en spektakulær udsigt over byen. I kan også tage en tur i det store London Eye, som ligger ved Themsens bred. Fra det 135 meter høje pariserhjul kan I se jer milevidt omkring. Sidst men ikke mindst finder I det flotte Westminster Abbey i hjertet af London. Denne smukke, gotiske kirke har i årtier dannet baggrund for kongelige bryllupper og er nok bedst kendt for det tilhørende klokketårn – det 106 meter høje Big Ben. Fortsæt derefter mod det kendte Piccadilly Circus, hvor I kan lade jer betage af menneskemængden og de blinkende, levende reklameskærme. Slut dagen af med et besøg i Harrods, et af byens ældste og flotteste shoppingcentre. Her kan I købe alt, hvad hjertet begærer, samt nyde en klassisk engelsk scone med en kop te.

Flere af Londons kendte lokationer og monumenter har også fanget øjet hos flere filminstruktører, der har valgt at filme scener i byen. Blandt de mest kendte er King’s Cross stationen, hvor the Hogwards Express afgår fra, Tower Bridge som er blevet brugt utallige gange som i Fast and Furious 6 og Mission Impossible. Selv London’s spektakulære City Hall fra 2002 figurerer på det store lærred, nemlig i den nyeste James Bond film i rækken, Spectre.

De bedste kvarterer i London

I London har hvert kvarter sin helt egen charme. Hvad end I er på jagt efter vintagebutikker, hyggelige pubs, historiske seværdigheder eller charmerende teatre og museer, så finder I noget for enhver smag.

London er byen, hvor man som taxichauffør skal kunne huske omkring 25.000 gadenavne, 320 taxiruter og mere end 20.000 turistattraktioner. Er I til sightseeing, fodboldrejser eller shopping, så er en storbyferie i London helt sikkert et besøg værd. På jeres storbyferie i London er Westminster-kvarteret et must. Her finder I blandt andet de legendariske monumenter Buckingham Palace, Westminster Abbey og Big Ben. I “The City”, som er Londons mest centrale kvarter, finder I St. Paul’s Cathedral og Tower Bridge. Her i centrum er der masser af gode shoppingmuligheder samt et stort udvalg af restauranter, caféer og pubs.

Marylebone & Regent’s Park i West End er oplagte at besøge, hvis I trænger til et grønt pusterum. Her ligger både Regent’s Park og Hyde Park. I kan desuden besøge alverdens kendisser i Madame Tussauds voksmuseum, lege detektiv med Sherlock Holmes på 221b Baker Street eller se dyrene i London Zoo. Er I kulturelt anlagte, byder West End desuden på et væld af små teatre og gallerier omkring Piccadilly Circus og Covent Garden, hvor I f.eks. kan se ‘Løvernes Konge’, ‘Billy Elliot’ og ‘The Phantom of the Opera’. I modsat retning, i East End, finder I den mere moderne del af London. På Canary Wharf kan I beskue de flotte kontorbygninger, som er nogle af byens højeste, og som huser Londons finanssektor. Området har desuden også en lang og spændende historie, som er værd at dykke ned i – det var f.eks. her, Jack the Ripper begik sine grusomme mord! Sidst, men ikke mindst, byder Islington-kvarteret i nord på trendy og sofistikerede barer, caféer og butikker. Her mødes byens hipstere for at besøge de gode gastropubs, charmerende antikvitetsforretninger, travle markeder og fede koncerter og shows hele året rundt.

Londons verdenskøkken

England er ikke kendt for sit fine køkken, men englænderne sætter pris på solide, varmende måltider og liflige, søde sager – fish & chips og shepherd’s pie, scones med ‘clotted cream’ og toffee pudding, altsammen skyllet ned med en god pint eller et glas cider! Alle disse engelske specialiteter venter jer på en storbyferie i London.

Hvis man besøger London, er det næsten obligatorisk at starte dagen med en typisk ‘English breakfast’. Spejlæg, bacon, stegte champignoner og tomater, baked beans og pølser – så starter dagen godt! Londons verdenskøkken byder på delikatesser fra alle verdenshjørner. Fedtede poser med fish & chips, lækre streetfood-burgere og en portion typisk indisk ‘curry’ kan findes stort set overalt. I byen afholdes der desuden masser af gode markeder hele ugen, såsom Borough Market, Camden Lock Market eller Real Food Market ved Southbank Centre. Snyd heller ikke jer selv for en rigtig High Tea med scones, agurkesandwiches, et udvalg af søde kager og, selvfølgelig, en god kande te.

Nogle af Storbritanniens dygtigste (og mest kendte) kokke har restauranter her i hovedstaden. Læg f.eks. vejen forbi Jamie Olivers “Fifteen” eller Gordon Ramsays “Maze”. Men der findes også masser af små, hyggelige spisesteder overalt i byen, og skal aftenen rundes af med manér, kan I vælge at slå jer ned på en pub. Her serveres der typisk et bredt udvalg af gode øl og cidere, og skal byen males rød, er der ingen mangel på gode dansesteder, hippe barer og jazzklubber.

Hos TravelBird bestræber vi os på at finde de bedste tips til byens sjoveste, hippeste og mest spændende attraktioner, barer og spisesteder – klik ind på tilbuddene og se de interessante pakkerejser til en storbyferie i London!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice