3 Tilbud

Storbyferie Barcelona

Kultur, fodbold, shopping, arkitektur og udsøgte madoplevelser — i pulserende og stilfulde Barcelona finder I alt dette og mere til. Hos TravelBird tilbyder vi storbyferie til Barcelona, der passer til enhver smag.
Se mere:
Tilbud
3 Tilbud
3 Tilbud
Filtre Ryd

Barcelona er en sanselig og farverig by fyldt med spændende indtryk og oplevelser, og der er nok at give sig i kast med.

Tag på flyrejser til Cataloniens fascinerende hovedstad er i sandhed en af Europas smukkeste og mest uforglemmelige byer. Her kan I nyde arkitektonisk rigdom og et mangfoldigt kulturliv. Barcelona er et lille paradis i Sydeuropa, der er kendt for Gaudís smukke bygninger, det fænomenale fodboldhold FC Barcelona, middelhavskøkkenet, de solrige strande og de mange museer, koncerter og natklubber. Den mange farcettede Barcelona er derfor oplagt til en fodboldrejse, kulturrejser, og meget mere!

Barcelonas placering ud til Middelhavet betyder, at I her får både storbyatmosfære og sol og strand, hvilket er et perfekt efterårsferie getaway. Byens mest velkendte strand Barceloneta ligger blot 20 minutters gang fra Ramblaen, så der er rig mulighed for at kombinere solbadning med sightseeing, shopping, restaurantbesøg og en tur ud i Barcelonas pulserende natteliv.

Barcelonas seværdigheder

Kultur findes i alle afskygninger i Cataloniens hovedstad.

Uanset hvad I er til af kulturelle oplevelser, så er I kommet til det rette sted. Barcelona har det hele - fodbold, arkitektur, historie, kunst og koncerter!

Det er næsten umuligt at færdes i Barcelonas gader uden at komme forbi adskillige af arkitekten Gaudís fabelagtige bygninger. De farverige og næsten levende bygningsværker præger i den grad gadebilledet. Mesterværket er katedralen, La Sagrada Familia, som også er et af byens absolutte højdepunkter, der helt sikkert skal opleves under jeres storbyferie i Barcelona. Opførelsen af La Sagrada Familia begyndte i 1882, katedradralen var dog ved at brænde sammen i 1936 under borgerkrigen. Som resultat af dette, er katedralen den dag i dag endnu ikke færdig. Tag også et smut forbi Park Güell, hvor Gaudís sprudlende arkitektoniske elementer går perfekt i spænd med de omkringliggende haver.

Barcelonas bedste udsigtspost finder I på Montjüic-højen, som I kan tage op til med kabelbane. Udover den fine udsigt er her adskilliger attraktioner, deriblandt det storslåede nationalpalads Palau Nicional, det magiske springvand Font Màgica og kunstmuseet Fundació Joan Miró, der er opkaldt efter og indeholder mange værker af bysbarnet Miró. Er I vilde med moderne kunst, er Picasso-museet også et absolut must. Picasso-museet er indehaver af en af verdens største samlinger af den spanske kunstners værker.

Fodbold i absolut verdensklasse finder man selvfølgelig også, når man rejser på storbyferie til Barcelona. FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou er ikke blot legendarisk, men er også Europas største fodboldstadion. Med billetter til en kamp på Camp Nou kan I glæde jer til at opleve den fantastiske atmosfære og selvfølgelig til at se nogle af verdens absolut bedste spillere folde sig ud. Vil I for alvor rives med af fodboldfeberen, skal I have billetter til La Tribuna, hvor de mest inkarnerede fans hænger ud.

Det catalanske køkken

Barcelona er spækket med gode madoplevelser.

Kulinariske oplevelser i særklasse er at få på storbyferie i Barcelona, der af mange anses som værende en af de gastronomisk bedste byer i verden.

Er I vilde med god mad og vin, så er Barcelona det helt rigtige sted at være. Foodies rejser til Barcelona fra hele verden, og byens restauranter har da også imponerende 23 Michelin-stjerner tilsammen. Det catalanske køkken byder på mange lækkerier, som det bestemt kan anbefales at udforske. I kan naturligvis også svælge i klassiske spanske favoritter som paella og sangria, og en ferie i Barcelona er ikke komplet uden en god omgang tapas.

I en by med en højt skattet madkultur er der selvfølgelig masser af steder at købe lækre råvarer. Besøg et af Barcelonas mange madmarkeder, der kan få mundvandet til at løbe på enhver foodie. På Ramblaen finder I La Boqueria, der bugner med kød, fisk, frugt og grønt, men som grundet sin populære placering ofte er proppet med turister. Vil I helst styre uden om store menneskemængder, anbefales Santa Catalina, der er et af Barcelonas ældste madmarkeder. Her kan I både købe råvarer af høj kvalitet og se, hvad de lokale køber med hjem.

Barcelonas gader

De mange forskelligartede kvarterer med masser at opleve og opdage er en af Barcelonas største facetter.

Barcelona er en by fuld af sanseindtryk, og den opleves allerbedst på gåben ned af de labyrintiske og snoede smågader.

Metroen er en nem og bekvem måde at komme rundt i Barcelona på, men byen er ikke så stor, så man kan nemt komme vidt omkring til fods. Det kan også anbefales at leje cykler, men pas på i trafikken, hvor der ikke altid bliver vist det helt store hensyn til cyklister.

Er I interessede i historie og arkitektur, vil Barcelonas gadebillede med garanti begejstre jer. Her forenes den fjerne fortids romerske ruiner og gotiske middelalderkirker med Gaudís modernistiske og sprudlende værker. I det gotiske kvarter ligger gaderne som små labyrinter, og I kan med fordel pakke kortet væk for en stund og lade jer fare vild i de middelalderlige kulisser.

Ramblaen kan man næsten ikke komme udenom, når man rejser på storbyferie til Barcelona. Gågaden er både populær blandt turister og de lokale, og den er det perfekte sted at få et indblik i den catalanske kultur. Her er mange butikker, hyggelige caféer og et væld af gadekunstnere, men Ramblaen er også en fryd for sanserne med duftende blomsterbutikker og markeder, farverig fortovskunst og fortryllende toner i operahuset Liceu, som frisker en hver sommerferie op.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice