Skandinavisk hygge ved Oslofjorden

Son Spa, Son, Oslofjorden, Norge

Standard Queen-værelse

Suite

Moderne og hyggeligt spahotel med privat strand og marina i fjorden syd for Oslo, inklusive morgenmad og daglig adgang til spa

  • Privat strand og marina: Son Spa har det hele, men det mest unikke må være den private strand og marina, som ligger lige udenfor hotellets vinduer. Her kan du nyde solen på gode dage og tage en frisk dukkert – og kommer du til Son med egen båd, er ‘parkeringen’ klar til dig.

  • 2.000 kvadratmeter selvforkælelse: Hotellets spa og wellness breder sig over hele 2.000 kvadratmeter og to etager. Her kan du nyde faciliteter som pool, sauna, hvilerum, jacuzzi og forskellige behandlinger. Hvis du vil have gang i blodcirkulationen, kan det klares i det veludstyrede fitnesscenter.

  • Ægte skandinavisk hygge: Det er ikke kun de udendørs omgivelser, der er yderst charmerende – hotellet har også en pejsestue til kølige dage, hvor du kan nyde en drink eller noget varmt at drikke. Værelserne er hjemligt indrettet med detaljer, der tilfører et strejf af skandinavisk hygge. I restauranten kan du slappe af til udsigten over fjorden og nyde retter tilberedt med lokale og sæsonbetonede produkter.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Privat strand
- Marina
- Terrasse
- Indendørs pool
- Spa og wellness
- Fitnessfaciliteter
- Sportsfaciliteter
- Restaurant
- Bar

Sådan kommer du dertil

Hotellet ligger cirka 40 minutters kørsel fra Oslo og lidt over en times kørsel fra Oslo Gardermoen lufthavn.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser