Når dagene bliver længere, mildere og lysere, ved du, at det er tid til en dejlig forårsferie. Fejr årstidens ankomst med en af vores håndplukkede getaways, der kan tage dig på forårsferie i det ganske danske land eller under endnu mildere himmelstrøg.

Uanset om du foretrækker at fejre foråret på hjemmebane, nordpå eller mere sydpå, kan du med garanti finde noget for dig. Se København springe ud, nyd årets første drink i solen på en fortovscafé i Paris eller kickstart sæsonen med en solferie endnu længere sydpå. Hvad siger du f.eks. til Provence, hvor temperaturerne allerede er oppe mod de 20 grader, og caféerne serverer sæsonens bedste råvarer? Eller livlige Rom, hvor træerne blomstrer, og seværdighederne er en smule mindre befærdede end om sommeren? Der er ikke noget bedre, end at starte foråret med en getaway, som giver fornyet energi.

Her hos Secret Escapes udvælger vores eksperter nogle af de bedste hoteller og rejser og forhandler sig frem til tilbud, som du ikke finder til en bedre pris noget andet sted i tilbudsperioden. Alle vores tilbud er altså håndplukkede, og vi arbejder hårdt på at finde solrige forårsferier, som kan imødekomme alle budgetter og smage. Husk, at vores tilbud typisk kun er tilgængelige i to-tre uger ad gangen. Vil du have fat i de bedste priser og datoer, skal du altså slå til, mens du kan. Find din perfekte forårstur i dag!

Aktuelle tilbud