Eksklusiv base med pool i storbyen

Sofitel Bangkok Sukhumvit, Bangkok, Thailand

Luxury Club-værelse

Luxury Club-værelse

Femstjernet hotel med restaurant, bar, pool og spa – nær seværdigheder og shoppingtilbud i verdensklasse, inklusive morgenmad, adgang til clublounge m.m.

Midt i Bangkok ligger det femstjernede Sofitel Bangkok Sukhumvit – et hotel for ægte livsnydere. Her møder du en uimodståelig kombination af luksus, fransk elegance og thailandsk kultur. Hotellet har en fin beliggenhed i det livlige område Sukhumvit, der byder på seværdigheder, hippe restauranter og gode shoppingmuligheder. Fra de nærliggende skytrain-stationer kommer du let rundt i byen.

Nyd hotellets varme gæstfrihed, elegante omgivelser, udsøgte mad og luksuriøse spa. Franske delikatesser, autentiske thailandske smagsoplevelser, sunde frokoster ved poolen og en herlig brunch om søndagen – her bliver alle dine kulinariske ønsker opfyldt. Sofitel Bangkok Sukhumvit er den perfekte base, hvis du er til luksuriøs komfort og spændende madoplevelser. Værelserne på hotellet er indrettet i en moderne elegant stil og byder på en flot udsigt over den farvestrålende storby.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser