13 Tilbud

Skiferie

En skiferie med familien eller vennerne er en skøn måde at holde ferie på, hvor der er lagt op til hygge, kvalitetstid og fart over feltet!
Se mere:
Valgte filtre:
13 Tilbud
Filtre Ryd

Leder I efter en aktiv ferie? Hvor I kan kombinere action, eventyr og hyggeligt samvær? Så er skiferie den perfekte vinter-getaway!

Når den første frost melder sig og ånden hænger i luften, så er det ved at være tid til en af danskernes yndlingsferier: skiferien!

Søger I glitrende sne og fantastiske oplevelser med familien eller vennerne? Så er en skiferie lige hvad I leder efter! Ligegyldigt om I søger en afslappende tur med trekking, lange vandreture, landrend i fantastiske omgivelser, eller om I er til hæsblæsende ræs ned af de sorte pister. I kan helt sikkert finde den skiferie, I søger her hos TravelBird.

Uanset om I tager af sted med familien eller med vennerne, så er der intet bedre end en lang dag på de kilometerlange pister, efterfulgt af en øl med de andre skigæster eller et spil kort og en kop varm kakao foran pejsen. Det er en herlig måde at bruge kvalitetstid sammen på, samtidig med at I får rørt kroppen og trukket en masse frisk luft.

Udforsk off-pisterne eller mærk det tørre og lette puddersne flyve om ørene, når I suser afsted! Med en pakkerejse er det meste klaret hjemmefra! I kan vælge netop den pakkerejse, der passer bedst til jer og jeres behov. På den måde kan I altid få de perfekte betingelser for en fantastisk og afstressende ferie på ski.

TravelBird tilbyder hvert år et væld af inspirerende og sjove tilbud til flere af Europas skiområder, blandt andet i Norge, Sverige, Frankrig, Italien eller Østrig, og meget mere. Kunne du tænke at forkæle din udkårne med et rejsegavekort til en fantastisk skiferie, så kan du også få det her hos TravelBird!

Topdestinationer!

Udforsk de mest populære områder, opsøg de ekstreme udfordringer og mærk suset på de største skidestinationer i Europa!

Søger I adrenalinsuset på de lange stejle pister, udfordrende funparks og uberørt off-pist? Eller måske hyggeligt samvær på de brede, bløde snehvide bakker? Så finder I helt sikkert, hvad I søger her.

Rejs f.eks. med TravelBird til Tyrol, der er beliggende i den vestlige del af Østrig, og hvor der er rigtig gode muligheder for at stå på ski og snowboard. I Tyrol kan blandt andet Innsbruck fremhæves, som en fantastisk destination omgivet af smukke bjerge. Her findes der pister med sne hele året rundt på grund af gletsjernes høje placering, og derfor er det altså altid muligt at stå på ski i Østrig. Tyrol er særligt kendt for sine resorts og gamle traditioner. Oplev den klassiske folkemusik, når den brager ud af højtalerne til afterski efter jeres lange dag på de kridhvide pister. De klassiske Lederhosen er symbolet på, at traditionerne holdes i hævd.

Dolomitterne er en velkendt skidestination, der for en håndfuld år siden blev en erklæret del af Verdensarvslisten. Dolomitterne er beliggende i det nordøstlige Italien, og består af den sydlige del af Alperne. I de senere år er Dolomitterne blevet særdeles populære på grund af toldfrie indkøb, masser af butikker og gode muligheder for underholdning både for børn og voksne. Tag f.eks. på café og shopping i Canazei eller afterski i Livigno, hvor pisterne ligger stort set op og ned af byen. Områderne i Dolomitterne er meget velegnet til familier pga. skiresorter, pister, og fordi bymiljøerne ligger så tæt på hinanden.

På en ferie i Frankrig, kan I opleve den skønne franske del af Alperne, der er kendt for sit højeste punkt - der også er det højeste punkt i hele Alperne og Vesteuropa - Mont Blanc, som med sine 4808 højdemeter altid er snedækket på toppen. Til sammenligning med et af Danmarks højeste punkter, Himmelbjerget, som rager små 150 meter i vejret, er det en verden til forskel at besøge de franske alper. De lange brede pister egner sig til alt fra de øvede til familier og nybegyndere!

Der findes også mange populære områder hos vore naboer mod øst. Hvis ikke I ønsker at køre den lange vej til Alperne, er vi så heldige, at Sverige har alt, hvad man kunne drømme om inden for skisport. Den relativt korte afstand betyder, at I hurtigt kan komme frem til destinationen. De fleste områder egner sig særligt godt til børnefamilier, men også her er der noget for enhver smag, til øvede og nybegyndere! Helt særligt for Sverige er det, at der er knap 4000 langrendsspor i de svenske fjelde. Dermed har I f.eks. mulighed for at træde i sporene på legendariske Magdalena Forsberg, som er den mest vindende kvindelige skiskytte i verden. Skal I af sted med små børn, eller er det jeres første ferie på ski, så er det oplagt at besøge nogle af Sydsveriges skisportssteder som Isaberg eller Vallåsen. Det tager ikke mere end et par timer at køre hertil, så I kan nemt hive et par dage ud af kalenderen og se, om det er noget for jer. For de mere øvede og eventyrlystne skiløbere er især Åre og Sälen i det nordlige Sverige anbefalelsesværdige.

Norge er yndlingsdestinationen, når danskerne skal suse gennem sneen i den friske vinterluft, men også Sverige har nogle gode skiområder, der ligger kun et par timers kørsel fra Danmark. Især børnefamilier kan med fordel besøge skiområderne hos vores nordiske naboer. Norge har en lang tradition (og kærlighed) for skiløb, og det kan mærkes ved de norske skisportssteder. Her er der glimrende muligheder for både lynhurtig alpinski og langrendsløb i det betagende landskab, og både store og små, begyndere og øvede, kan være med her. Trysil og Hemsedal er populære destinationer, men også Hafjell og Kvitfjell, som ligger kun 2½ times kørsel fra Oslo på motorvejen, er et besøg værd. Der ligger desuden flere supersjove snowparks i Norge, hvor vovehalsene kan udføre de vildeste tricks på ski eller snowboard.

Og hvis dette skal være årets helt store ferie, så forkæl jer selv med en tur til Nordamerikas største skiområde, Whistler, hvor selv den mest øvede skiløber vil blive udfordret. I kan også mænge jer med den amerikanske elite og tilbring ferien i Vail, hvor både faciliteter og service er helt i top.

Hvem står på ski?

Skirejser er for alle, store som små! Nyd en fantastisk ferie under åben himmel!

Uanset om I er øvede eller nybegyndere, og om I rejser som et par eller i en større gruppe, så finder I hvad I søger hos TravelBird.

Ferie på pisterne er noget, som danskerne begyndte på i 1960’erne, og siden er interessen for en uge med sne, langrend, kælkning og pejsehygge kun blevet større. Mange har i dag glade minder fra deres første tur på ski med familien og senere med vennegruppen, og traditionen med den årlige skirejse føres videre i mange familier.

En ferie på ski er for alle mennesker, unge som ældre. Uanset om I er professionelle, der nyder spændingen ved at suse ned af de stejle bjergskråninger, eller nybegyndere, der ønsker at lære, hvordan man står på ski, så er I garanteret en sjov og underholdende aktiv ferie. Uanset om I er en større gruppe af venner, en mindre familie på tur eller et par på oplevelse, så er der plads til jer alle. Dog er det altid en god ide at stå på ski i mindre grupper, så er I en større gruppe anbefales det, at I splitter op i mindre grupper. Kører I sammen efter niveau, så får I alle mest muligt ud af ferie.

Skiferie egner sig derfor til alle. På mange hoteller er der f.eks. mulighed for wellness og spa-oplevelser. Er I et par, kan I tage på ski for at nyde hinanden og bringe et frisk pust til den ellers så monotone hverdag. Er I en hel vennegruppe eller familie, er der også mulighed for at bo sammen i en lejlighed eller charmerende hytte, så I har mulighed for at nyde hinandens selskab både før, under og efter dagens strabadser på de sneklædte pister.

Omkring 500.000 danskere rejser årligt på skiferie. Men omkring 3 ud af 4 danskere har aldrig stået på ski. Hører I til dem, der overvejer jeres første skiferie, så anbefales det at bruge en skiinstruktør på destinationen, så I sikrer jer den perfekte start på ferien. Inden længe suser I ned af pisterne og mærker den knitrende hvide sne under fødderne - Det er den mest fantastiske følelse!

Pak kufferten?

Er det dyrt at tage på skiferie? Nej, det er en skrøne!

Det behøver bestemt ikke være dyrt at tage på skirejse! Brug den sunde fornuft og gør nytte af jeres omgangskreds, så kommer I langt for få penge!

Mange siger, at det er dyrt at stå på ski, men det behøver det bestemt ikke at være! Hvem siger, at man skal købe nyt udstyr for at suse ned over pisterne? Ingen! Det er absolut ikke nødvendigt. Spørg jer for i omgangskredsen, lån jer til udstyr hos familie og venner eller lej grejet på destinationen. Hvis I allerhelst vil have jeres eget udstyr og tøj, kan I også spare på budgettet ved at erhverve udstyr secondhand. Særligt hvis I har børn kan det være fordelagtigt at købe secondhand eller leje udstyr, da de typisk vokser fra udstyret hurtigt.

Skal pengene række lidt længere, så er der gode muligheder ved blandt andet Spindleruv Mlyn i Tjekkiet, Bansko i Bulgarien eller Kranjska Gora i Slovenien. Det er ikke alle steder, at kvaliteten er af samme kaliber, som man er vant til ved de populære skisportssteder, men der er gode skioplevelser at hente her for både store og små.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice