Fred og idyl på gæstgivergård

Skanörs Gästgifvaregård, Skåne, Sverige

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

Hyggelig gæstgivergård med god mad i billedskønne omgivelser i det sydvestlige Sverige, inkl. morgenmadsbuffet, trerettersmiddag m.m.

Trænger du til at komme lidt væk fra den daglige rutine og bare nyde et afslappende ophold tæt på havet? Så er Skanörs Gästgifvaregård det perfekte valg. Skanör ligger som en sand juvel længst nede i det sydvestlige hjørne af Skåne med havet som nærmeste nabo. Tag en gåtur langs en af Sveriges smukkeste strande, og nyd den friske luft og den naturskønne atmosfære.

Skanörs Gästgifvaregaard ligger ved den idylliske hovedgade i Skanör. Der er lagt mange kræfter i hotellets 10 dobbeltværelser og det er også tydeligt, at alt er nyt og flot. Hotellet har nogle af landets bedste kokke og vinkypere, som frembringer spændende mad med stor omsorg og kærlighed, så du kan nyde den gode mad i et unikt miljø. Det topmoderne køkken anvender friske råvarer fra Skånes marker, haver og hav.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser