Plads til hele familien ved kysten

Sheraton Cascais Resort, Cascais, Portugal

Cascais

Deluxe-suite

Deluxe Garden View-suite

Femstjernet resort med familievenlige suiter ved kystbyen Cascais – omgivet af golfbaner vest for Lissabon, inkl. morgenmad, VIP-velkomst m.m.

Kører du 30 minutter uden for den stadigt mere hippe by Lissabon, havner du i Cascais – en historisk fiskerby i et blomstrende kystområde. Det femstjernede Sheraton Cascais Resort ligger blot 10 minutter fra byens centrum og fem minutter fra det glimtende Atlanterhav.

Resortet har en smuk beliggenhed i sit eget grønne område, omgivet af frodigt planteliv og førsteklasses faciliteter. Resortets udendørs pool er et godt sted at starte, og poolbaren står i øvrigt klar med forfriskninger og snacks, så du ikke behøver at afbryde din solbadning. Slap af med en massage i spaen, eller kobl fra i dampbadet og saunaen, inden du tager et slag tennis eller en tur på hesteryg i nærheden af resortet.

Vend tilbage til resortet for at spise middag på Glass Terrace – et unikt sted, der er fyldt med naturligt lysindfald om dagen og smuk belysning om aftenen, hvilket giver stedet en skøn atmosfære.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser