Plads til hele familien nær kysten

Sheraton Cascais Resort, Cascais, Portugal

Op til -49% i dag På udvalgte tilbud.

TIDLIGT UDE TIDLIGT UDE

Bestil din næste ferie i god tid

Cascais

Cascais

Deluxe-suite

Deluxe Garden View-suite

Deluxe Garden View-suite

Skønt resort i Cascais nær Portugals vestkyst, inkl. morgenmad m.m.

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -49% på markedets priser ?
Bemærk, at der pålægges et byskat på 2 EUR per person, per nat samt et resortgebyr på op til 7 EUR per person over 13 år, per dag, som betales på hotellet. Resortgebyret inkluderer Wi-Fi på værelset og fællesområder, digital adgang til mere end 6000 internationale aviser og magaziner, fri adgang til thermal-området i Serenity Spa, kælderparkering samt transport til Cascais by og Guincho strand (på forespørgsel, afhængig af køreplan og tilgængelighed).

Kæledyr kan ikke medbringes i forbindelse med dette tilbud.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 15.01.2020.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

Femstjernet resort med familievenlige suiter ved kystbyen Cascais – omgivet af golfbaner vest for Lissabon, inklusive morgenmad og andre fordele

  • Femstjernet base mellem strand og by: Det femstjernede Sheraton Cascais Resort ligger blot 10 minutter fra Cascais' centrum og fem minutter fra det glimtende Atlanterhav. Resortet har en smuk beliggenhed i sit eget grønne område, omgivet af frodigt planteliv og førsteklasses faciliteter. Hotellets værelser og suiter er rummelige og moderne med luksuriøse tekstiler og en farvepalet bestående af jordfarver.

  • Smag på Portugals specialiteter: Nyd veltilberedte retter fra Portugal og middelhavslandene på Glass Terrace. Om dagen er restauranten badet i sollys, og om aftenen har den en smuk belysning, der skaber en helt særlig stemning. Lounge Bar tilbyder desuden lette retter såsom tapas og sandwiches, mens den sæsonåbne poolbar er omgivet af velduftende fyrretræer. 

  • Rendyrket afslapning på resortet: Når du ikke er ude og udforske nærområdet, kan du svømme en tur i poolen og nyde de grønne omgivelser. Opnå en dybfølt ro med en behandling i Serenity Spa, eller slap af i saunaen eller dampbadet. Der er desuden en hydroterapi-pool, et tyrkisk bad og en udendørs pool, hvor du kan slikke sol og flyde saligt rundt i det svalende vand.

Faciliteter

- Udendørs swimmingpool
- Loungebar
- Sæsonåben poolbar
- Restaurant
- Spa

Sådan kommer du dertil

Lisbon Portela Airport ligger mindre end en times kørsel fra hotellet, mens der kun er 30 kilometer fra Lissabon til resortet.
Rua das Palmeiras, Lote 5, Quinta da Marinha, 2750-005 Cascais, Portugal

Vi søger mellem flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke i kalenderen, og derefter klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge din foretrukne afrejselufthavn, tidspunkt, flyselskab og pris.

Når du booker hotel og fly via os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, kan du ringe til vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser