All-inclusive i feriefavoritten Antalya – fuld tilbagebetaling

Rixos Downtown Antalya, Antalya, Tyrkiet

Fri afbestilling Fri afbestilling

100% fri afbestilling op til 8 dage før afrejse

Antalya

Deluxe Sea View-værelse

Antalya

Antalya

Moderne ophold med fitness og solterrasse, tæt på seværdigheder, med all-inclusive m.m.

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til 28% ?

Bo på et moderne resort med spa, pools og flere restauranter, tæt på stranden i populære Antalya, med all-inclusive, frugtfad og entrébillet til "The Land of Legends". Fri afbestilling – book med ro i maven

Vi samarbejder med hotellerne for at sikre, at de overholder sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med COVID-19.

  • Slæng dig i flere pools: Nyd godt af sol, varme og afslappende stunder ved hotellets poolområde, hvor du er omgivet af tropiske palmer. Lad dig bage under solens stråler eller læs en bog i skyggen, og tag så et dyp i en af de tre pools indimellem. Er du til frisk havluft, ligger stenstranden Konyaalti kun fem minutters spadseretur fra hotellet.

  • Oplev en førsteklasses spa: Forkæl dig selv med en afkoblende time eller tre i den førsteklasses La Delmare SPA. Tag et dyp i den opvarmede pool, træn i det moderne fitnessområde eller udnyt faciliteterne, som tyrkisk hamam, sauna eller afslapningsområde. Her finder du også en menu med forskellige former for massage, detox eller behandlinger for krop og ansigt.

  • Spis i flere restauranter: Med all-inclusive kan du nyde maden på hotellets buffetrestaurant, men hvis du har lyst til at prøve noget anden en dag, er der også rig mulighed for det. Til morgenmad, frokost og middag tilbyder hotellet en vifte af forskellige restauranter med et bredt udvalg af retter. I Panoramic Restaurant tager du for dig i den generøse buffet, og i Tropic A’La Carte serveres tyrkiske specialiteter og internationale retter. Alternativt kan du sætte dig til rette i den hyggelige Lounge A’La Carte Restaurant, hvor der serveres mad fra hele verden.

Faciliteter

- Pool
- Terrasse
- Restauranter
- Bar
- Spa
- Fitness
- Wi-Fi

Sådan kommer du dertil

Det tager 35 minutter i bil at køre til hotellet fra Antalyas Internationale Lufthavn.

Godt at vide

På grund af COVID-19 kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende for denne destination, og som kan ændres med kort varsel. Hold dig opdateret om den seneste information inden afrejse via Udenrigsministeriets hjemmeside.

Omkostningsfri afbestilling:
Med dette tilbud kan du afbestille din booking senest 8 dage før din indtjekningsdato og modtage en fuld tilbagebetaling. Se "Flere oplysninger" for mere information.

Bemærk også, at vi kan ikke garantere adgang til hotellets faciliteter (f.eks. restaurant eller spa), da der kan være ændringer på grund af COVID-19. Vi anbefaler, at du tjekker med hotellet to uger før afrejse. Hvis du vælger ikke at rejse, skal du selv afbestille rejsen. Dette skal som nævnt gøres senest 8 dage før indtjekningsdato for at sikre en fuld tilbagebetaling.
Meltem, Sakıp Sabancı Blv. No:3, 07050 Konyaaltı/Antalya, Tyrkiet

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser