Rendyrket charme ved kanalerne

Hotel Palazzo Giovanelli, Venedig, Italien

Firestjernet hotel ved Venedigs legendariske Canal Grande, inklusive morgenmad, velkomstdrink m.m.

Få byer i verden kan måle sig med den elegance og romantik, du finder i Italiens magiske by Venedig. Hotel Palazzo Giovanelli giver dig ren charme på et af byens mest legendariske hoteller – et palads, hvor både Mozart og europæiske kongelige har boet gennem tiden. <br><br>Hotellet holder til i en overdådig bygning fra 1500-tallet, der byder på et miks af klassisk renæssance og moderne møbler, og på de firestjernede værelser finder du betagende detaljer, der fuldfører det klassiske look. Med en beliggenhed ved Venedigs ikoniske Canal Grande får du desuden en spektakulær udsigt, ligesom du befinder dig blot en kort gondoltur fra mange af Venedigs mest berømte seværdigheder samt unikke caféer, barer og trendy butikker.<br><br><b>Godt at vide</b><br><ul><li>Hotellet har en spisesal, hvor morgenmaden serveres, men har ikke egen restaurant.</li><li>Bemærk, at turen til Murano-øen kun inkluderer transport til øen. Det er ikke en guidede tur, gæster skal selv gå på opdagelse samt betale 7,50 EUR for turen tilbage. </li><li>Der pålægges en byskat på 4,50 EUR per person, per dag, som skal betales på hotellet ved udtjekning.</li></ul>

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser