Har du fået nok af mørke dage og koldt vejr? Så rejs afsted til sol og varme denne vinter. Forestil dig at mærke de varme solstråler i ansigtet, mens du nyder en velmikset cocktail i din solstol og spejder ud over det blå hav. Ren lykke.

Her hos Secret Escapes finder vores rejseeksperter de bedste hoteller og rejser og forhandler sig frem til tilbud, som du ikke finder nogen andre steder til samme pris i tilbudsperioden.

Drømmer du om en klassisk paradisferie med hvide sandstrande, tyrkisblåt hav og et skønt hotel? I så fald har vi et udvalg af destinationer i Det Indiske Ocean, for eksempel Maldiverne eller Bali.

I Mellemøsten byder Dubai på overdådig ferie. Dette glitrende, solbeskinnede hotspot charmerer sine besøgende med stærke kontraster, hvor golfbaner og adrenalinfyldte aktiviteter møder historiske souker og smukke, arkitektoniske vidundere.

Sydøstasien er også en oplagt destination for solelskere med behagelig varme og eksotiske omgivelser. Hvad synes du for eksempel om Thailand? Dette land har både fascinerende storbyer og paradisresorter langs kysten – endeløse indtryk for alle og et meget effektivt middel mod vintertrætheden.

Med sine grønne rismarker, tyrkise hav og lyserøde blomster er Vietnam som taget ud af et eventyrligt postkort og er en oplagt destination, hvis du vil kombinere sol med kulturelle oplevelser. Længes du efter et pulserende natteliv blandet med fredfyldte strande og ældgamle underværker er Cambodja stedet for dig. Her venter nemlig historiske seværdigheder, kulturelle oplevelser, et herligt natteliv og dejlige strande - en solferie med et twist ganske enkelt.

Husk, at hvert et tilbud er håndplukket af vores erfarne team, og at du ikke finder en bedre pris andre steder under tilbudsperioden. Desuden bestræber vi os på altid at finde hoteller og rejser som passer til enhver smag og pengepung. Så hvad venter du på? Book din rejse til vintersolen allerede i dag!

Aktuelle tilbud

Kommende kampagner