Ophold få minutter fra stranden i Miami

Red South Beach Hotel, Miami, USA

Op til -57% i dag På udvalgte tilbud.

Petite Queen-værelse

Pool View Double-værelse

Standard King-værelse

Designhotel lige nord for populære South Beach, inkl. morgenmad og en flaske champagne

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -57% på markedets priser ?
Resortgebyret dækker brug af håndklæder og strandstole, Wi-Fi, lokale telefonopkald, adgang til fitness og pool, bagageopbevaring, brug af sikkerhedsboks på værelset, kaffemaskine, mini-køleskab, strygejern og -bræt, dagens drink og lån af bærbare computere.

Serviceret parkering er til rådighed mod et tillægsgebyr på 29 USD per bil, per nat, som skal betales på hotellet.

Kæledyr kan medbringes mod et tillægsgebyr. Kontakt venligst hotellet for nærmere aftale inden ankomst.

Amerikanske skatter og afgifter er ikke inkluderet og vil blive tilføjet på betalingssiden.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 22.01.2020.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil? 

Fashionabelt ophold på iøjnefaldende hotel på Mid Beach med kort gåafstand til stranden, inklusive kontinental morgenmad for to personer og en flaske champagne

  • En rød tråd i interiøret: Red South Beach Hotel beskriver sig selv som en “unik designbygning”, og det løfte holder de til fulde. Hotellet har et iøjnefaldende interiør i hvide, metalliske farvenuancer og knaldrøde farvestænk – præcis, som hotellets navn antyder.

  • Vælg mellem poolen og havet: Eftersom du bor kun kort gang fra det brusende Atlanterhav, har du det privilegie at kunne vælge mellem havet og hotellets pool. Find dig en liggestol og tag plads med en god bog – det er da ferie!

  • Grillretter og cocktails: Restauranten Barok er et solfyldt sted, som byder på velsmagende måltider i lobbyen eller en drink ved poolen. På menuen er blandt andet grillet fisk, Caprese-salater og frugtige cocktails. Spisestedet ligger i lobbyen og strækker sig ud til poolen, som er omgivet af skønne solsenge og parasoller.

Faciliteter

- Restaurant
- Pool (sæsonåben)
- Fitnessrum
- Concierge

Sådan kommer du dertil

Der er under en halv times kørsel fra Miamis internationale lufthavn til hotellet – en tur på cirka 40 minutter med offentlig transport.

Godt at vide

Der pålægges et resortgebyr på 14,82 USD per værelse, per nat, som skal betales på hotellet. Se, hvilke servicer gebyret dækker under de enkelte tilbud.
3010 Collins Avenue, Miami Beach, Florida 33140, USA

Vi søger mellem flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke i kalenderen, og derefter klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge din foretrukne afrejselufthavn, tidspunkt, flyselskab og pris.

Når du booker hotel og fly via os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, kan du ringe til vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser