Mellem Times Square og Central Park

Park Central Hotel, New York, USA

Classic King-værelse

Classic Two Double-værelse

Premier Two Queen-værelse

Ophold på ikonisk hotel fra 1920’erne med førsteklasses beliggenhed i Midtown – kun få skridt fra Times Square, Central Park og Carnegie Hall

Vær ikke bekymret, hvis du kommer til at forveksle hotellet Park Central med Central Park og ender det forkerte sted, for dit hotel ligger kun tre blokke fra den berømte park. Hvad er der ellers i nærheden? Times Square og Broadway ligger lidt længere nede ad gaden, og Carnegie Hall finder du på den anden side af vejen. Det er med andre ord ikke en overdrivelse, at dette hotel har ordet “central” i sit navn – og den yderst hjælpsomme concierge giver gladeligt gode råd om byens mange attraktioner.

Hotellet er designet til at afspejle byens storhed og sjæl. Hotellets nylige istandsættelse, der blev udført af den anerkendte designer Jeffrey Beers, fik titlen “A Love Letter To New York City”. Kærlighedserklæringen er afspejlet i den smukke kunst fra byen og i motiverne af Manhattan, der findes overalt på hotellet. Eftersom hotellet var et ikon i 1920’ernes New York, kan du også glæde dig til masser af detaljer fra den gyldne jazzalder. Du kan faktisk tage på en spændende sightseeingtur af New York uden overhovedet at bevæge dig uden for hotellet!

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser