Parisisk charme i bymidten

Le Relais Monceau, Paris, Frankrig

City- eller Next Court Side-værelse

City- eller Next Court Side-værelse

City- eller Next Court Side-værelse

City- eller Next Court Side-værelse

City- eller Next Court Side-værelse

Paris

Stemningsfuldt ophold på charmerende hotel i Paris' 8. arrondissement – tæt på seværdigheder, inkl. morgenmad og en flaske vin

Le Relais Monceau ligger i hjertet af Paris i en treetagers Haussman-bygning. Det imødekommende personale byder dig velkommen og er altid parat til at hjælpe med tips til, hvordan dit ophold i Byernes By bliver uforglemmeligt. Værelserne er kompakte, godt lydisolerede og har Wi-Fi, fladskærms-TV og eget badeværelse. Der serveres en lækker morgenmad hver morgen med blandt andet varme og kolde retter.

Hotellets centrale beliggenhed i Paris gør det nemt at få mest muligt ud af dit ophold i det prestigefyldte og historiske 8. arrondissement. Du bor på Seinens højre bred tæt på gode shoppingmuligheder og nogle af byens største seværdigheder som Champs Elysées, Park Monceau og Operaen. Området har en særlig atmosfære og har inspireret mange impressionistiske malere som Monet, Manet og Gustave Caillebotte, og mon ikke også du vil forlade stedet med fornyet energi, inspiration og lidt af den parisiske joie de vivre?

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser