Påskeferie

Påskeæg, gækkebreve og vintergækker … Påsken har mange herlige traditioner! Hvad med at skabe jeres helt egen og tage på en uforglemmelig påskeferie med TravelBird?

Tilbud

Vælg udrejsedato
31 Tilbud
Påsken er for mange danskere lig med påsketraditioner og kvalitetstid med familie og venner.

Det er også oftest omkring påsken, at naturen vågner op fra sit vinterhi, og foråret melder sin ankomst. Med foråret kommer varmen og lyset, træer og marker trylles grønne, og forårsblomsterne titter frem. Hvorfor ikke udnytte påskens mange helligdage og det behagelig vejr til at tage på påskeferie?

Vi tilbyder en bred vifte af ferier i såvel Danmark som udlandet, så her kan I garanteret finde lige den påskerejse, der passer til jer: Hvad enten I vil indsnuse den danske natur, shoppe amok i London, koble af med et wellness-ophold, beundre kulturskatte i Berlin eller blot spendere noget kvalitetstid sammen i rolige omgivelser.

Påske med familien

Tag familien med på sjov i påskeferien, og glæd jer til at have god tid til at hygge jer sammen.

For mange danskeres vedkommende er hverdagen travl, og det er derfor svært at få plads til familieaktiviteter.

Påsken betyder ofte fridage for både børn og forældrene, så det er det perfekte tidspunkt at tage sig tid til hinanden. Tag for eksempel en tur til den tyske forlystelsespark Heide Park, der ligger blot et par timers kørsel fra den dansk-tyske grænse, og hvor I finder underholdning for hele familien.

Tager I længere mod syd, er der skønne naturoplevelser i vente. Oplev skovens dybe, stille ro i eksempelvis Harzen eller Bayerischer Wald, der byder på alt fra himmelstræbende trækroner og endeløse vandreruter til middelalderslotte og romantiske bindingsværkshuse. I kan også overveje at tage familien med på skiferie. Påsken falder i år allerede i uge 12, hvilket vil sige så tidligt, at der fortsat er sne i nogle skisportsområder.

Storbyferie i påsken

Skal påskeferien stå på kultur, gastronomi og shopping, er en storbytur et godt valg.

London og Berlin ligger højt på listen over danskernes yndlingsrejsemål, og med de mange muligheder i disse byer, kommer I med sikkerhed ikke til at kede jer!

I London kan I gå i The Beatles' fodspor over Abbey Road, besøge Sherlock Holmes' hjem i Baker Street, og nyde den smukke natur i Hyde Park. Læg også vejen forbi det kendte kunstmuseum National Gallery, Portobello-markedet i Notting Hill og den ikoniske bro Tower Bridge.

Berlin byder på en unik kombination af historie og fascinerende undergrundskultur. Uanset om I er til shopping i trendy vintage-butikker, museer og historiske monumenter, kulinariske oplevelser eller fede koncerter, er Berlin altid en god idé.

Påskeferie for to

Inviter en, du holder af, med på en hyggelig påskeferie, og glæd jer til at spendere noget kvalitetstid sammen.

Påskens fridage kan passende bruges til at tage din bedre halvdel med på et forlænget weekendophold.

Tag for eksempel på en afslappende wellness-ferie i Tyskland eller Polen, hvor I kan glæde jer til at koble helt af og samle energi til hverdagen. Alle bekymringer forsvinder som dug for solen, når I lader krop og sjæl blive forkælet med skønne wellness-behandlinger.

I behøver dog ikke at køre udenfor landets grænser for at nyde påsken sammen. Danmark byder også på mange muligheder for en dejlig miniferie, uanset om I er til gourmetophold eller en ferie omgivet af det danske forår i fuldt flor.

Hvor end I vælger at rejse til, ønsker TravelBird jer en god påske.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice