Naturskøn getaway i det svenske

Örenäs Slott, Glumslöv, Skåne, Sverige

Standard-værelse

Afslappet slotsophold i smukke omgivelser på den anden side af Sundet, inklusive morgenmad eller halvpension

Örenäs Slot byder på et eventyrligt hotelophold. Du bor på et smagfuldt indrettet værelse, og under opholdet kan du blandt andet se frem til den veltilberedte mad i restauranten, der primært bruger råvarer fra nøje udvalgte, lokale producenter. Den flotte slotsbygning har en god beliggenhed i det sydsvenske landskab og danner rammerne om et historisk mødested, hvor gæsten er i centrum. Hotellet ligger i en grøn oase tæt på havet og har en flot panoramaudsigt over Øresund og Ven.

Ud over en smuk slotshave har hotellet også sauna, fitnesslokale og udendørs pool. I slottets park finder du desuden en minigolfbane, hvor du kan more dig under dit ophold. Tæt på slottet ligger også en række spændende udflugtsmål og seværdigheder. Besøg f.eks. den hyggelige, gamle fiskerby Ålabodarna, der ligger 20 minutters gåtur fra slottet, eller sæt kurs mod naturreservatet Hilleshögs Dalar, som blot ligger 12 minutters gang derfra.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser