Ophold ved havnen i Aalborg

First Hotel Aalborg, Aalborg

Entrance

Standard-værelse

Superior-værelse

Komfortabelt hotel blandt anerkendte bygninger på havnen i Aalborg, inkl. morgenmadsbuffet

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -29% på markedets priser ?
Parkering er til rådighed ved tilgængelighed mod et tillægsgebyr på 95 DKK per dag, som skal betales på hotellet ved ankomst. Det er ikke muligt at reservere på forhånd.

Kæledyr kan medbringes mod et tillægsgebyr. Kontakt venligst hotellet for nærmere aftale inden ankomst.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 20.08.2019.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

Komfortabelt hotel med god beliggenhed og udsigt over Limfjorden i Aalborg – nær Musikkens Hus, Utzon Centret og kulturhuset Nordkraft, inkl. morgenmadsbuffet

  • Ideel beliggenhed i havnebyen: First Hotel Aalborg har en smuk placering ved havnen i Aalborg. Her befinder du dig i nem afstand til det hele – morgenløbeturen langs havnen, butikkerne i gågaderne, koncerterne i Musikkens Hus og festlige Jomfru Ane Gade.

  • God start på dagen: Hver morgen kan du få fornyet energi ved hotellets morgenmadsbuffet, som byder på velsmagende favoritter som bacon, æg, pålæg, frugt og selvfølgelig friskbagt brød og de populære pandekager. Dertil kan du nyde en kop friskbrygget kaffe, inden kursen sættes mod Aalborgs gader.

  • Træn, slap af og spil pool: Hotellets knudepunkt er lobbyen, og her kan du udfordre din rejsepartner med et spil pool eller slappe af med et glas vin eller en drink, inden turen går videre til Aalborgs natteliv. Du kan også få ekstra gang i musklerne og holde formen ved lige i hotellets fitness.

Faciliteter


- Morgenmadsrestaurant
- Lobby
- Fitness
- Roomservice

Sådan kommer du dertil

Fra Aalborg Lufthavn kan du tage en taxa til hotellet på et kvarter eller hoppe på bussen fra lufthavnen og gå fra Nytorv – hele turen tager omkring en halv time. Kommer du til byen med toget, tager det omkring 15 minutter at gå fra Aalborg Station til hotellet.

Ankommer du i bil, kan du parkere ved hotellet (mod gebyr) eller i parkeringskælderen ved Musikkens Hus eller Friis (begge mod gebyr).
Rendsburggade 5, 9000 Aalborg, Danmark

Vi søger mellem flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke i kalenderen, og derefter klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge din foretrukne afrejselufthavn, tidspunkt, flyselskab og pris.

Når du booker hotel og fly via os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, kan du ringe til vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Tilmeld dig gratis nu

... for at se vores priser og ledig kapacitet

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser