Femstjernet hotel i eksklusive Dubai – fuld tilbagebetaling

Oaks Ibn Battuta Gate, Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Op til -57% i dag

Fri afbestilling Fri afbestilling

100% fri afbestilling op til 8 dage før afrejse

Executive-værelse

Executive-værelse

Fem glamourøse stjerner i Dubai, inkl. morgenmad, halvpension eller all-inclusive m.m.

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til 57% ?

Femstjernet elegance på hotel i Dubai med moderne, arabiske detaljer, inkl. morgenmad, halvpension eller all-inclusive med mere. Fri afbestilling – book med ro i maven

Vi samarbejder med hotellerne for at sikre, at de overholder sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med COVID-19.

  • Femstjernet elegance: Højt til loftet og lækre arabiske detaljer møder dig, når du træder indenfor på eksklusive Oaks Ibn Battuta Gate. Foruden at have en super beliggenhed nær shoppingcenter og strand kan du også nyde godt af et væld af aktiviteter på hotellet for hele familien – lige fra pool til fitness.

  • Spis med stil: På hotellet er der ikke sparet på noget, og det gælder også spisesteder. Nyd morgenmaden på Revo Café, og nyd senere marokkanske favoritter på Moroc Bar & Lounge. Du bør også smutte forbi restauranten Mistral All Day Dining, hvor du hele dagen kan smage på nordafrikanske og arabiske specialiteter.

  • Forkæl krop og sind: Selvom der er meget at udforske i Dubai, er det også vigtigt at slappe af – det er vel ferie. Kom helt ned i gear, og book en afstressende og velgørende spabehandling. Du kan også slappe af i og omkring poolen eller få gang i kroppen i hotellets fitnesslokale.

Faciliteter

- Restaurant
- Lounge bar
- Café
- Pool
- Fitness
- Wi-Fi

Sådan kommer du dertil

Oaks Ibn Battuta Gate ligger syv minutters gang fra metrostationen Ibn Battuta. Derfra tager det omkring en time til Dubai International Airport. I bil tager det cirka en halv time.

Godt at vide

På grund af COVID-19 kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende for denne destination, og som kan ændres med kort varsel. Hold dig opdateret om den seneste information inden afrejse via Udenrigsministeriets hjemmeside.

Omkostningsfri afbestilling:
Med dette tilbud kan du afbestille din booking senest 8 dage før din indtjekningsdato og modtage en fuld tilbagebetaling. Se "Flere oplysninger" for mere information.

Bemærk også, at vi kan ikke garantere adgang til hotellets faciliteter (f.eks. restaurant eller spa), da der kan være ændringer på grund af COVID-19. Vi anbefaler, at du tjekker med hotellet to uger før afrejse. Hvis du vælger ikke at rejse, skal du selv afbestille rejsen. Dette skal som nævnt gøres senest 8 dage før indtjekningsdato for at sikre en fuld tilbagebetaling.
Sheikh Zayed Road 25 Adjacent To Ibn Battuta Mall - Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser