Nytårsophold

Drømmer I om at bryde traditionerne og komme lidt væk hjemmefra henover årsskiftet? Så er et nytårsophold fra TravelBird, lige hvad I er på udkig efter!

Tilbud

Vælg udrejsedato
30 Tilbud
Generelt er vi danskere meget traditionsbundne. En spirende tendens viser at flere og flere danskere vælger at bryde med nytårstraditionen!

Vi har fra generation til generation overleveret skikke og sædvaner, når vi på årets sidste dag fejrer året, der er gået. Generelt er vi danskere meget traditionsbundne, vi gør gerne, hvad vi er vant til og hvad vores forældre lærte os er rigtigt eller forkert. Fejringen af indtrædelsen i det nye år ved årsskiftet er ingen undtagelse. Hvert år er det tilbagevendende tiltag og festlige indslag, som traditionen tro holdes i hævd.

Er I kørt træt i de traditionelle fællesspisninger til nytår? Ønsker I at opleve en ny måde at fejre nytår? Eller vil I bare gerne benytte helligdagene i forbindelse med nytår til et hurtigt getaway? Så har TravelBird lige, hvad I leder efter. Her tilbydes et bredt udvalg af nytårsophold til jer, der ønsker at rejse væk hen over nytåret.

Tag afsted med konen, kæresten, et vennepar eller jeres familie for blot at nyde hinandens selskab og skabe minder for livet. Prøv noget nyt nytårsaften med et hyggeligt ophold i Danmark, nogle afslappende dage i Tyskland eller en kulturel eller festlig storbyferie i nogle af Europas metropoler. I år er det tid til at holde nytår på utraditionel vis, bryde rammerne og gemme cigaren og faldskærmsraketterne hjemme på villavejen til næste år!

Oplev et storslået nytår

Vælg et ophold i en af Europas metropoler, hvis I vil holde et helt exceptionelt nytår.

Hvis I er af den holdning, at fest og farver rimer på nytår, så er der ingen tvivl om, at I bør opleve nytåret i en af Europas storbyer.

Skal der virkelig festes igennem med verdensklasse gastronomi? Så anbefales det at I vælger, at fejre årsskiftet i storbyer som Paris, Milano, Berlin, Prag eller Budapest. Her er der garanti for, at I får en festlig aften.

Rejs eksempelvis afsted på jeres nytårsophold et par dage i forvejen, og nyd hvordan spændingerne stiger løbende når byen langsomt forbereder sig til den helt store festdag. Oplev hvordan flere og flere mennesker stimler sammen og mødes i byerne, når tiden nærmer sig til at fejre overgangen til det nye år. Hvis I har interesse for kultur, så er der naturligvis også altid mulighed for at opleve historiske monumenter og museer, der er altid noget for enhver smag i storbyen. Sug storbyens liv og glade dage til jer, når I vandrer i de fyldte gader og stræder.

Er I til gourmetmad og gode vine, så findes den største koncentration af Michelin-restauranter også i storbyerne. Smag på verden og prøv ekstraordinære smagsoplevelser ved nogle af de bedste restauranter i Europa. Hertil anbefales det, at I sørger for at have styr på jeres nytårsarrangement før ankomst til jeres destination, da nytårsaften er en af de travleste dage i restaurationsbranchen verden rundt.

Når klokken nærmer sig midnat, vil I have mulighed for at tage forbi de officielle festpladser, hvor I vil kunne nyde storslået festfyrværkeri for alle pengene! Det er nemlig ikke kun i Danmark, at vi fejrer årsskiftet med raketter i alle regnbuens farver. I stort set hele verden, vil I have mulighed for at nyde de flotte ildhaler, der sprænges ud over nattehimlen.

Nytår i baghaven

Oplev den danske hygge fra et nyt perspektiv ved at tage på et nytårsophold i Danmark.

Vi er så velsignede, her i Danmark at vi har et fantastisk udbud af hoteller og kroer, der tilbyder nytårsophold.

Det' dansk og det er dejligt. Når I f.eks. tager på nytårsophold i Jylland, vil I blive taget imod med gæstfri lun jysk humor. Vælger I derimod at tage på nytårsophold på Sjælland, vil i blive taget imod af snakkesalige og imødekommende værter. Desuden kan vi bryste os af, at vi i Danmark serverer lækker gastronomi og gode vine, så I kan opleve et hyggeligt og velanrettet nytårsarrangement.

Hvis I ønsker en rolig nytårsaften, væk fra hverdagen i byen, så anbefales en af de skønne hyggelige kroer eller hoteller langs kysten. Her kan I nyde et par dage i stille og rolige omgivelser. Med et ophold på et dansk hotel eller en dansk kro er I sikret en vis standard, der danner de perfekte rammer for et afstressende og hyggeligt årsskifte.

Nytår syd for grænsen er et hit!

Det behøver bestemt ikke være dyrt at holde nytår udenbys, i Tyskland får man utrolig meget for pengene!

Prøv noget nyt og hold nytår i Tyskland, der er en af danskernes foretrukne destinationer for getaways!

Hvis I krydser vores eneste fastlandsgrænse og tager turen til vores kære nabo mod syd, Tyskland, så har I gode muligheder for at få rigtig meget for pengene! Generelt er Tyskland et meget billigt alternativ, i forhold til det at holde nytår udenlands. Med et nytårsophold i eksempelvis Nordtyskland er der grobund for en anderledes og rolig nytårsaften. Ved et ophold i det tyske kan I se frem til at smage dejlig tysk mad, underholdning og festlige indslag.

Tilrettelæg jeres nytårsophold snarest muligt for at sikre jer det ophold, der imødekommer netop jeres ønsker og præferencer.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice