Lev VIP-livet ved Rivieraen

Columbus Monte Carlo, Monte Carlo, Monaco

Deluxe Sea View-værelse med balkon

Executive-suite

Executive-suite

Elegant hotel med masser af wow-faktor og udsigt over havet i Monte Carlo, inkl. morgenmad, velkomstdrink, shuttleservice til Monaco m.m.

Monte Carlo er kendt som de riges mekka og den europæiske glamours moder. Som en af Europas mest elegante destinationer – lidt gemt væk mellem Alperne og Middelhavet – kan Monte Carlo byde på eksklusive hoteller og penthouse-lejligheder, og du er nu inviteret til at tage del i de glamourøse løjer.

Columbus Monte Carlo ligger i Fontvieille på Avenue des Papalins – fem minutters kørsel eller 20 minutters gang fra det centrale Monte Carlo. Hotellet kan prale med en fantastisk beliggenhed ved havet og den skønne Franske Riviera, som hvert år tiltrækker mennesker fra hele verden. Hvis du er klar til et elegant ophold med et stilfuldt interiør og en afslappet atmosfære, kan du godt pakke kufferten med det samme.

Oplev Monte Carlos glamourøse byliv om dagen, hvor der bestemt ikke lægges en dæmper på dankortet, når det køres igennem terminalerne, og drinksene og den udsøgte mad svinges over bardisken og finder vej til dit bord. Om aftenen kan du finde den indre ro på hotellet på dit værelse.

Fra terrassen kan du nyde synet af Princess Graces rosenhaver, før du tager en dukkert i hotellets pool, som selvfølgelig også har udsigt over Middelhavet. Du får med andre ord den bedste kombination af glamour og afslapning.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser