Kun for voksne på Costa del Sol

ON Hotels Oceanfront, Andalusien, Spanien

Op til -53% i dag På udvalgte tilbud.

Nyt Nyt

Aldrig før set hos os

Standard-værelse

Standard-værelse

Standard Sea View-værelse

Stilfuldt strandhotel kun for voksne med spa og pool, inkl. helpension, minibar m.m.

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -53% på markedets priser ?
Kæledyr kan ikke medbringes i forbindelse med dette tilbud.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 03.09.2019.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

Elegant hotel kun for voksne i hjertet af Costa del Sol – med luksuriøse spafaciliteter, pool og restauranter, inkusive helpension, daglig genopfyldt minibar m.m.

  • Afslapning og underholdning: ON Hotels Oceanfront ligger i hjertet af Andalusien ved en 60 kilometer lang kyststrækning med hvide sandstrande. Her kan du glæde dig til chikke moderne faciliteter og gode muligheder for både afslapning og underholdning på hotellets strandbar og natklub.

  • Wellness og skønhedsbehandlinger: Slap af i hotellets spa, der byder på jacuzzi, sauna, tyrkisk bad og indendørs pool med vandfald, bobblebænk og jetstråler. Du kan desuden forkæle dig selv med en skønhedsbehandling i Yes Experience Beauty, der blandt andet tilbyder pedicure og ansigtsbehandlinger.

  • Stort udbud af madoplevelser: JapON serverer spændende asiatiske fusionsretter i sofistikerede omgivelser. Du kan blandt andet glæde dig til sushi, sashimi og teppanyaki – med et strejf af spansk stil. Holder du af risretter, er El Barco del Arroz Sea stedet for dig, og trænger du til et sundt og afslappet måltid byder On Salutare på en buffet med sunde retter og frisk juice.

Faciliteter

- Spa- og wellnessfaciliteter
- Pools
- Natklub på hotellet
- Fitnesscenter
- Restauranter
- Bar

Sådan kommer du dertil

Lufthavnene i Sevilla og Faro ligger henholdsvis 112 og 172 kilometer fra hotellet, og den nærmeste togstation finder du i Huelva, som ligger 49 kilometer væk.

Skal det være dig?

Sector Malvasía, Parcela 120, 130, 21760 Matalascañas, Huelva, Spanien

Vi søger mellem flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke i kalenderen, og derefter klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge din foretrukne afrejselufthavn, tidspunkt, flyselskab og pris.

Når du booker hotel og fly via os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, kan du ringe til vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Andre udtalelser

  • Besøg hotellets hjemmeside for mere information
  • Læs gæsteanmeldelser på TripAdvisor
  • Sammenlign vores priser med andres på internettet, f.eks. Booking.com

Tilmeld dig gratis nu

... for at se vores priser og ledig kapacitet

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser