Kør-selv-ferie Tyskland

En romantisk weekendtur, sjov familieferie eller naturskønt hotelophold? Hvad end I er til wellness eller vandreture, så har TravelBird jeres næste kør-selv-ferie til Tyskland!
Vælg udrejsedato
21 Tilbud
Vores bedste tilbud – særligt udvalgt til dig
 • Med indkvartering
Masser af sjov i Heide Park i Nordtyskland
Forlystelsespark 1 eller 2 overnatninger Soltau
Har I lyst til at tilbringe nogle oplevelsesrige dage med familien, så er Nordtysklands største forlystelsespark Heide Park den perfekte destinatio...
 • 4* hotel tæt ved forlystelsesparken
 • Adgang til Heide park
 • Morgenmad på hotellet
 • En 3. og 4. person bor gratis og får indgang til Heide Park
Pris fra per person fra kr 889,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
4-stjernet wellnessophold i Tyskland inkl. massage
Hotel 2, 3 eller 5 overnatninger Arnsberg
Snup en velfortjent pause fra den travle hverdag og tag på wellnessophold i 3, 4 eller 6 dage i unikke omgivelser i tyske Sauerland. I bor på det h...
 • 4* hotel i Sauerlands smukke natur
 • Morgenmadsbuffet og middag
 • Adgang til wellnessområde
 • 1x hydrojet-massage per person
Pris fra per person fra kr 739,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Familieferie i Harzen
Feriepark 2, 3 eller 5 overnatninger Wernigerode
Frisk luft, vidunderlige natur og masser af spændende aktiviteter: Velkommen til Harzen! Tag familien med på en skøn ferie i Tysklands grønne hjert...
 • Morgenmad + 1x 4-retters middag
 • Egen ferielejlighed til 4 personer
 • Nationalpark Harzen
Pris fra per person fra kr 519,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Afslapning ved Vadehavet i Tyskland inkl. 3-retters middag
Hotel 2, 3 eller 4 overnatninger Hattstedtermarsch
Er I klar til at få genopfrisket alle sanserne? Så tag hinanden i hånden, pak bilen og sæt kursen mod det tyske Vadehav! Lyt til havets brusen, mær...
 • Nationalpark Vadehavet i Tyskland
 • Inkl. morgenmad
 • 3-retters middag
 • Wellness
Pris fra per person fra kr 639,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Familiehygge i tysk feriepark
Feriepark 3, 4 eller 7 overnatninger Faßberg
Tag hele familien med på en skøn ferie til en supersjov feriepark i Lüneburger Heide i det nordlige Tyskland, som I længe vil huske tilbage på! I b...
 • Midt i den tyske hede
 • Gratis brug af aktivitetsfaciliteter
 • Gratis parkering
Pris fra per arrangement fra kr 789,-
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse
Familieferie til tyske Tropical Islands med 4* hotel
Forlystelsespark 1 eller 2 overnatninger Bersteland
Kom med på en skøn ferie nær Berlin på det lækre 4-stjernede Spreewald Parkhotel Van der Valk med morgenmad og adgang til sauna. Som en gave til he...
 • Dagsbillet til Tropical Islands badeland
 • Morgenmad
 • Fri afbenyttelse af hotelsauna
 • 4-stjernet hotel
Pris fra per person fra kr 459,-
baseret på 2 personer

Opdag mere

At vi danskere elsker at tage på bilferie, det er vist ingen hemmelighed.

Faktisk er vi så glade for det, at ca. hver fjerde af os planlægger en bilferie i den kommende ferieperiode, og på et år tager vi på ca. 1,2 millioner rejser til udlandet i bilen. Hvad end vi spænder campingvognen bagpå, eller vi bare smider et par tasker i bagagerummet, så er det altså et hit. Flybilletter til Europas storbyer og resortophold ved de solrige kyster stiger markant i pris i de travle skoleferier, og med den udvidede fleksibilitet, det giver os at tage bilen, fylder vi gerne bilen i stedet for håndbagagen, når ferien står for døren.

Hele 60% af os foretrækker at tage på ferie i nabolandet Tyskland – med sin billedskønne natur, charmerende middelalderbyer, historiske landskaber og sprudlende storbyer er det ikke så mærkeligt. En kør-selv-ferie til Tyskland er den ideelle feriedestination for børnefamilier, aktive vennepar, de nyforelskede og eventyrlystne solorejsende, da her virkelig er noget for alle!

Romantisk bilferie
Dig og mig og vi to… Tyskland har masser af muligheder for par, der søger afslapning, livsnyderi og eventyr.
Trænger I til et pusterum og lidt kvalitetstid sammen, så er et slotsophold eller en ferie ved Nordsøen lige sagen.

Når hverdagen trænger sig på, og der er lidt for lidt tid og overskud til at være sammen, så tager det ikke længe at komme væk fra dagens trummerum. Ikke så langt fra grænsen finder I øen Rügen, som er Tysklands største ø. Øen er et sandt ferieparadis for aktive par, da I her finder kilometerlange cykel- og vandreruter gennem den uberørte natur, et fascinerende fugleliv og smukke, hvide klinter, der strækker sig langs kysten. Snup et par dage på et hyggeligt badehotel, hvor I kan nyde god vin og smukke solnedgange i hinandens selskab.

Skal ferien i stedet stå på ren velvære, så kan vi anbefale et lækkert slotsophold, med alt hvad dertil hører. Overalt i Tyskland ligger der eventyrlige slotte, hvor gæster kan nyde et luksuriøst ophold i royale omgivelser. Mange steder er gastronomi og wellness i højsædet, så her er altså god mulighed for at komme helt ned i gear, få hverdagens stress og jag masseret godt ud af kroppen, og få nogle fantastiske kulinariske oplevelser. Derudover ligger mange slotte i statelige omgivelser, måske med tilhørende slotsparker, så wellness-opholdet kan suppleres med nogle gode gåture hånd i hånd.

En anden god idé kunne være at tage på cykelferie i Mosel-området, hvor druerne til den fine Riesling-vin dyrkes. Dette er en glimrende måde at kombinere friluftsliv, gastronomi og natur på. Alternativt kunne I besøge en af de gamle hansestæder som Lübeck eller Wismar, der emmer af historie og middelalderlig charme, og hvor der er lagt op til masser af hygge, lækker mad og sightseeing. Uanset hvad I vælger, så er en kør-selv-ferie til Tyskland altid en god idé!

Arbejde er arbejde og snaps er snaps.

– Tysk ordsprog
Familieferie med bil
De tyske delstater har også masser af sjove aktiviteter for de danske børnefamilier.
Med sit varierede landskab, sine sjove forlystelsesparker og et utal af spændende inden- og udendørs aktiviteter for alle aldre er Tyskland et oplagt valg, når børnefamilien skal på ferie.

Den ultimative familieferie har noget for alle – legeplads og badeland for børnene, wellness og sauna for forældrene, og masser af muligheder for at komme ud i naturen, udfordre hinanden i brætspil eller boltre jer i en skæg forlystelsespark.

Selvom en kør-selv-ferie til Harzen måske umiddelbart mere lyder som noget for bedsteforældrene, så er her faktisk masser af gode tilbud til børnefamilier. Besøg f.eks. Videnskabsmuseet i Wolfsburg, dinosaurparken og friluftsmuseet i Münchenhagen eller Harzen Nationalpark, hvor I kan se rigtige losser! Ved oplevelsesparkerne Movie Land og Tropical Islands har I mulighed for at få jeres egen feriebolig eller sove i tipi eller telt nær oplevelsesparken, så I hurtigt og nemt kommer i gang med dagens eventyr. Men også i storbyerne er der nok at lave for alle. Besøg f.eks. Hamborg, som kun er en kort køretur fra Danmark, og hvor I kan opleve spændende museer, flot arkitektur, sjove bådture og myldrende markeder.

De fleste turistsider har et afsnit med sjove oplevelser specifikt for børn, så det er en god idé at bruge lidt tid på at undersøge, om alle kan finde noget, de har lyst til – så undgår I sure miner og “jeg keder mig!” på en ellers herlig familieferie.

Checkliste til bilferien
Her er et par tips til jeres kør-selv-ferie til Tyskland, inden I spænder selen.
Bøder, punkteringer og sultne unger kan alle være med til at slå skår i ferieglæden.

Uanset hvor I kører fra i Danmark, kan det være en god idé at undersøge, om der er eventuelle færgeoverfarter, broafgifter eller vejafgifter, som kommer oveni hvad I havde forventet at bruge af penge på selve rejsen. Rejser I med GPS? Så få opdateret alle vejkortene, inden I sætter jer i bilen, så I ikke kommer på afveje, hvis vejnettet er blevet udbygget. Husk også at checke, om I har alt i orden hvis nu I skulle punktere eller få indbrud i bilen. Der er ingen der gider slås med sin forsikring, mens man er på ferie!

Undersøg også, om den kommune eller by, I gerne vil besøge, kræver, at jeres bil har et bestemt miljømærke. I kan f.eks. kun køre ind til større byer som Berlin, Køln og München, hvis I har et grønt miljømærke. Har I ikke et sådant mærke, og kører I indenfor miljøzonerne, kan I risikere en bøde på minimum 80 € og endda et klip i kørekortet. Miljømærkerne kan købes online inden afrejse eller ved de tyske TÜV-stationer.

Og sidst, men ikke mindst, så er det en god idé at medbringe en masse snacks og underholdning til turen. På denne måde undgår I de dyre rastepladscaféer, og det er med til at minimere kedsomheden og “hvornår er vi der?”-spørgsmålene fra bagsædet.

Når det så er på plads, så kan jeres kør-selv-ferie til Tyskland begynde!