Vælg udrejsedato
24 Tilbud

Vores bedste tilbud – særligt udvalgt til dig

 • Med indkvartering
Ny
Familieferie med natur og all-inclusive i Tyrol
Solferie 3, 4 eller 7 overnatninger Aschau im Zillertal
Tag familien med til bjergene! Tilbring de lange sommerdage i midten af ​​det imponerende bjerglandskab Zillertal i Østrig. Her er der masser af sj...
 • All-inclusive
 • Familieværelser
 • Dejlige Tyrol
Pris fra per person fra kr. 1.129,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Ny
Fantastisk natur i østrigsk nationalpark
Solferie 2, 5 eller 7 overnatninger
Østrig er kendt for sin fantastiske natur med majestætiske bjerge, dybe dale og klare søer. Drømmer I om en ferie, der kombinerer smukke naturoplev...
 • All-inclusive
 • Adgang til Wolkis Fun & Actionpark
 • Tæt på Hohe Tauern-nationalpark
Pris fra per person fra kr. 789,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Ny
Familieferie med all-inclusive i Bad Gastein
Solferie 3, 4 eller 7 overnatninger Bad Gastein
Den lille østriske perle Bad Gastein i Salzburg er ideel til en solferie med børnene, hvor I samtidig kan nyde det smukke landskab og byens mange s...
 • All-inclusive
 • Gode børnerabatter
 • Plads til hele familien
 • I hjertet af nationalparken Hohe Tauern
Pris fra per person fra kr. 849,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Sommerferie i Østrig med all-inclusive
Solferie 4 eller 7 overnatninger
Østrig er ikke bare et dejligt sted, når bjergene er klædt i hvidt og man er pakket godt ind i varme sokker og skistøvler. Om sommeren er Østrig bl...
 • All-inclusive
 • Adgang til wellness
 • Rabatkortet Wilde Wunder Card
Pris fra per person fra kr. 1.369,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
All-inclusive i naturskønne Østrig
Solferie 3 eller 4 overnatninger Golling an der Salzach
Østrig byder på imponerende bjerge, blikklare søer og endeløse, irgrønne enge. Her kan I finde ro i naturen og nyde hinanden blandt blomster og tin...
 • All-inclusive
 • Familieværelser
 • Gratis cykelleje
 • Aktiviteter på hotellet
Pris fra per person fra kr. 809,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Ny
Ferie for hele familien i Tyrol
Solferie 3, 4 eller 7 overnatninger Kirchbichl
Masser af frisk bjergluft, dybe dale og majestætiske bjerge — alt dette og meget mere venter jer i skønne Tyrol i Østrig. I disse vidunderlige omgi...
 • Ferie for hele familien
 • Halvpension på hotellet
 • Guidet vandretur og leje af el-cykel
Pris fra per person fra kr. 939,-
baseret på 2 personer

Mere inspiration

Vi danskere er vilde med at tage på ferie i Østrig – og det er uanset årstiden.

Især om vinteren strømmer forventningsfulde danskere til de østrigske bjergsider, hvor mange af de populære skisportssteder ligger. Frisk pudder på de kilometerlange pister, masser af sociale aktiviteter og et pulserende natteliv med afterski gør Østrig til en af danskernes foretrukne steder at tage på skiferie. Om sommeren, når sneen er væk, kommer vi stadig for at se bjergene – og for at vandre, køre på mountainbike og nyde de idylliske omgivelser. Sommer i Østrig (og måske især i Tyrol) er en helt særlig oplevelse for både store og små, som kan glæde sig til sommerkælkebaner, klare bjergsøer og en imponerende flora og fauna.

Østrigerne selv er et gæstfrit folk, der er stolte af sine traditioner og uforlignelige landskaber. Hele året rundt kan I opleve de mange ritualer og traditioner, som opretholdes omkring de større højtider og årstidernes skiften. Tag til påskemarked, se køerne blive flyttet til og fra deres alpine græsmarker, oplev den magiske julestemning både i byen og i bjergene, varm jer ved midsommerbålene i de tyrolske bjerge, lær at jodle eller lad jer betage af de regionale folkekostumer.

En kør-selv ferie til Østrig er altså den ideelle ferie for både store og små, børnefamilier og aktive par, venneflokke og solorejsende!

Aktiv ferie
Den østrigske natur lægger op til en spændende ferie med masser af aktiviteter.
Hvad end I er til snowboarding, klatring eller lange vandreture, så er det østrigske landskab ideelt for jer, der elsker en aktiv ferie.

Alle skientusiaster kender de østrigske skisportssteder, som tilbyder formidable pister, betagende bjerglandskaber og ikke mindst et livligt afterski-program. Mange steder kan I vælge mellem forskellige typer skiløb og snowboarding, og for dem i familien, som er knapt så interesserede i at spænde brædder på fødderne hver dag, er der også et antal sjove aktiviteter som casino, skøjtebaner, shopping og cafébesøg.

Vælger I at besøge Østrig om sommeren, er landskabet et helt andet – men det er bestemt lige så spændende som om vinteren! De østrigske sommerlandskaber fyldes med duftende alpeblomster og græssende køer, og de flotte vandreruter ligger indbydende klar og venter på vandrefuglene. Tag et dyp i en af de blanke bjergsøer, eller lad jer føre med af flodernes vilde strøm i en raft. Foretrækker I at udforske naturen på to hjul, så kan I enten tage cyklen med eller leje cykler ved hotellet – der er mulighed for både rolige cykelture langs floderne og vild mountainbiking i bjergene.

Har I børnene med? Så er der også masser af sjove aktiviteter for både store og små. Salzburgerland især byder på skæg og ballade i børnehøjde. På Spøgelsesbjerget i Alpendorf Sankt-Johann kan alle få sig et godt gys og prøve de vilde rutsjebaner. Besøg en af de hyggelige bondegårde og se køerne med deres ikoniske klokker om halsen, eller tag vandreskoene på og prøv de spændende tema-vandreture, hvor I sammen kan lære om den lokale flora og fauna.

Det er ikke bjerget vi overvinder, men os selv.

– Sir Edmund Hillary
Velvære og gastronomi
Udover smuk natur byder Østrig også på velvære og gastronomi i verdensklasse.
Det østrigske køkken er mere end bare wienerschnitzel og apfelstrudel, og flere steder kan I slappe af i de termiske bade om dagen og nyde en gourmetmiddag om aftenen.

Faktisk finder I i Østrig både god øl, god mad og – måske overraskende – god vin. Besøg Burgenland-regionen, hvor de bølgende vinmarker strækker sig så langt øjet rækker. Især områdets dessertvine er noget helt særligt, og det kan anbefales at lægge vejen forbi nogle af de flotte vingårde. Vil I opleve både smuk natur og lækre produkter fra lokale mejerier, så bør I følge den såkaldte “osterute” i Vorarlberg. Fra blød yoghurt til cremet smør og lækre oste – de lokale mejerister har åbnet dørene så I kan se (og smage!) deres gode håndværk. En kør-selv ferie til Østrig gør det muligt rigtigt at opleve det østrigske landskab med alt, hvad det har at byde på.

I Burgenland finder I desuden også nogle af Østrigs mest traditionsrige termiske bade, hvor det varme, mineralholdige vand opfrisker både krop og sind. I Salzburgerland kan I få jer en lækker wellness-oplevelse i 1100 meters højde. Mens I læner jer tilbage i de opvarmede pools eller slapper af i en liggestol med en bog og en smoothie kan I nyde udsigten over Alperne – dét er da luksus!

Storbyferie
Har I kun et par dage, så er den østrigske hovedstad ideel til en romantisk get-away!
Østrigs kejserlige hovedstad er fyldt til randen med kultur, historie og minder om fordums storhedstid.

Med sin imponerende arkitektur, spændende museer, hyggelige caféer og lange musikalske historie, venter der i Wien et eventyr for alle. Især musikelskerne får sig én på opleveren her – i Wiens kirker opføres stadig klassisk musik af Bach og Händel, og i byens koncerthuse kan I lade jer rive med til tonerne af Mozart, Beethoven og Strauss. De absolutte must-sees er det moderne kunstmuseum MUMOK, det formidable Schloss Schönbrunn, den imponerende katedral Stephansdom og Klimt Villa, hvor I kan fordybe jer i Gustav Klimts forunderlige verden.

Wienere er ægte livsnydere, der gerne tilbringer et par timer på en af de mange caféer eller bistroer. Her nyder de en god kop kaffe, et stykke wienerbrød og en avis. At drikke en kop kaffe på en hyggelig kaffebar er altså en inkarneret del af wiensk kultur, som I ikke må gå glip af! Med et formidabelt netværk af offentlig transport, går der aldrig mere end et par minutter før I kan fange den næste sporvogn, bus eller U-bahn, så I kommer hurtigt og nemt rundt i de forskellige bydele. Nattelivet bringer en ny slags magi med sig – nyd en drink og en cigar i ægte 1930'er stil på Kruger's American Bar, fang et show på Burgteateret eller gå ombord i autentisk østrigsk madlavning på en af de mange restauranter.

Uanset hvor I vælger at tage hen, så er en kør-selv ferie til Østrig en oplevelse, I sent vil glemme.