All-inclusive på smukke Kreta – fuld tilbagebetaling

Kalyves Beach Hotel, Kreta, Grækenland

Op til -54% i dag

Fri afbestilling Fri afbestilling

100% fri afbestilling op til 8 dage før afrejse

Double Side Sea View-værelse

Double Side Sea View-værelse

Double Side Sea View-værelse

Nyd godt af all-inclusive på femstjernet hotel i kystbyen Kalyves på Kreta, inkl. spaadgang

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til 54% ?

Charmerende hotel i hjertet af den lille kystby Kalyves i nærheden af Chania på Kreta, med all-inclusive og 15-minutters brug af spaen. Fri afbestilling – book med ro i maven

Vi samarbejder med hotellerne for at sikre, at de overholder sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med COVID-19.

  • Ophold ved charmerende landsby: Kalyves Beach Hotel har hjemme i den charmerende landsby Kalyves lidt uden for Chania på Kretas nordkyst. Hotellet ligger lige ved havet og nær floden Xydas og er en ideel base for udforskningen af øens unikke blanding af kultur, strandliv og historiske seværdigheder.

  • Udvalg af aktiviteter: Kom helt ned i gear på de rummelige og komfortable værelser, så du er klar til at benytte dig af hotellets store udbud af sportsaktiviteter, udflugter, underholdning og andre spændende arrangementer. På resortet er der blandt andet indendørs og udendørs pool, wellnessafdeling, fitnessfaciliteter, bordtennis og billard – for ikke at forglemme den prisbelønnede strand.

  • Velsmagende retter: Hotellets buffetrestaurant serverer både græske og internationale retter, som kan nydes sammen med den herlige udsigt over havet og floden. A la carte-restauranten tilbyder velsmagende middelhavsretter i afslappede omgivelser med udsigt over poolen og havet. Afslut dagen med en kølig drink nede på stranden, mens du lytter til bølgernes beroligende skvulpen.

Faciliteter

- Indendørs pool
- Udendørs pool
- Restaurant
- Wellness
- Fitness
- Sportsaktiviteter
- Døgnåben reception

Sådan kommer du dertil

Det tager omkring 35 minutter at køre til lufthavnen ved Chania.

Godt at vide

Mænd skal være iført lange bukser til middag i restauranten.

På grund af COVID-19 kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende for denne destination, og som kan ændres med kort varsel. Hold dig opdateret om den seneste information inden afrejse via Udenrigsministeriets hjemmeside.

Omkostningsfri afbestilling:
Med dette tilbud kan du afbestille din booking senest 8 dage før din indtjekningsdato og modtage en fuld tilbagebetaling. Se "Flere oplysninger" for mere information.

Bemærk også, at vi kan ikke garantere adgang til hotellets faciliteter (f.eks. restaurant eller spa), da der kan være ændringer på grund af COVID-19. Vi anbefaler, at du tjekker med hotellet to uger før afrejse. Hvis du vælger ikke at rejse, skal du selv afbestille rejsen. Dette skal som nævnt gøres senest 8 dage før indtjekningsdato for at sikre en fuld tilbagebetaling.
Kalyves Apokoronou, Kalives 730 03, Kreta, Grækenland

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser