Idyl og solstråler på Elba

Hotel Villa Ottone, Elba, Italien

Classic-værelse

Cottage-værelse

Få gammeldags elegance og god service i Portoferraio på øen Elba, inkl. morgenmad eller halvpension m.m.

Genoplad batterierne i Elbas uberørte natur, som er et fremragende sted at holde en pause fra dagligdagens stress og jag. Det femstjernede hotel, Villa Ottone, tilbyder luksuriøs elegance og en fantastisk havudsigt. Hotellet har privat strand, spa, motionsrum, wellnesscenter samt udendørs pool, og dets frodige haver vil sende dig tilbage i tiden til 1930’ernes glamourøse Italien.

Restauranten og poolbaren er oplagte steder at nyde lange eftermiddage og smukke solnedgange, mens villaens bar med originale loftsmalerier indbyder til en forfriskende aperitif. Der er desuden fuld strandservice med parasoller, liggestole og håndklæder.

Elba er den største ø i det toscanske øhav, og den ligger blot 10 kilometer fra det italienske fastland. Øen har en fantastisk kystlinje og betragtes som lidt af et paradis for dykkere. På øens relativt få kvadratmeter får du både bjerge omgivet af 100 år gamle skove, strande, mange bugter og masser af historie og kultur.

Gå ikke glip af

Elba er den største ø i det toscanske øhav, og den ligger blot 13 kilometer fra det italienske fastland. Øen har en fantastisk kystlinje og betragtes som lidt af et paradis for dykkere. På øens relativt få kvadratmeter får du både bjerge omgivet af 100 år gamle skove, strande, mange bugter og masser af historie og kultur. Øen har transportforbindelser via luft og hav til fastlandet. Hotellet har desuden en privat transportservice (kontakt venligst hotellet direkte, hvis du vil høre mere om denne).

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser