Klassisk hotel på Stureplan

Hotel Kung Carl, Stockholm, Sverige

Deluxe-værelse

Deluxe-værelse

Deluxe-værelse

Hotel med designerværelser i smuk bygning lige op til pladsen Stureplan i Stockholms centrum, inkl. morgenmadsbuffet og et glas mousserende vin

På det firestjernede BEST WESTERN PREMIER Hotell Kung Carl bor du i en statelig bygning fra starten af 1900-tallet, lige ved den centrale plads Stureplan i hjertet af Stockholm. Elegancen er gennemført, og særligt baren imponerer med højt til loftet, luksuriøse tekstiler og dæmpet belysning.

Du kan se frem til at nyde godt af faciliteter som blandt andet et nyt mini-fitnesslokale på 6. etage med udsigt over tagryggene og en lækker tagterrasse, hvor maden serveres, hvis vejret tillader det. Værelserne er unikke med en indretning, der varierer mellem gustaviank stil og moderne design.

På den livlige plads Stureplan befinder du dig midt i centrum – tæt på en lang række restauranter, barer og lækre butikker med kendte mærker, som du med fordel kan gå på opdagelse i. Hotellets reception er bemandet døgnet rundt, og personalet hjælper dig gerne med at guide dig til at finde det alt det bedste, som Stockholm har at byde på.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser