Fin udsigt til den historiske by

Hotel Forum, Rom, Italien

Superior Imperial Forum View-værelse

Superior New Style-værelse

Superior New Style-værelse

Superior New Style-værelse

Tjek ind på firestjernet hotel i Roms historiske hjerte – med en af byens flotteste tagterrasser, inkl. morgenmad og et glas prosecco

Roms Hotel Forum er en ideel base for udforskningen af Den Evige Stad. Hotellet holder til i en historisk bygning, der tidligere har huset dominikanske munke. Værelserne har godt med naturligt lys, og på hotellets øverste etage finder du en romantisk tagterrasse, hvor du kan betragte solen gå ned.

Hotellet har 80 værelser, der byder på en god kombination af elegance og komfort, og ikke mindst en restaurantmenu spækket med italienske delikatesser. Begge beviser, at italienerne bare gør alting en anelse bedre og mere lækkert.

Hvis alle veje fører til Rom, fører alle veje fra Hotel Forum til byens største attraktioner. Hvad enten du er ude efter renæssancearkitektur, ruiner eller moderne restauranter, ligger de alle blot en kort gåtur fra hotellet, der i øvrigt er blevet tildelt TripAdvisors Udmærkelsescertifikat. Rom er desuden også en god by, når det gælder om at komme rundt i byen. Du kan nemlig let komme fra én seværdighed til den næste både til fods og med transportmidler.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser