Fin udsigt til den historiske by

Hotel Forum, Rom, Italien

Op til -57% i dag På udvalgte tilbud.

Nedsat pris Nedsat pris

Slå til nu og få en ekstra god pris

Superior Imperial Forum View-værelse

Superior New Style-værelse

Superior New Style-værelse

Superior New Style-værelse

Klassisk hotel med overdækket tagterrasse i byens hjerte, inkl. morgenmad og et glas prosecco

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -57% på markedets priser ?
Kæledyr kan ikke medbringes i forbindelse med dette tilbud.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 09.01.2020.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

Tjek ind på smukt hotel i Roms historiske hjerte – og i gåafstand til Colosseum, inklusive morgenmad og et glas prosecco

  • Base med historie, elegance og komfort: Hotel Forum er en ideel base for udforskningen af Den Evige Stad. Hotellet holder til i en historisk bygning, der tidligere har huset dominikanske munke. Hotellets værelser byder desuden på en god kombination af elegance og komfort.

  • Italienske delikatesser og udsigt: De dygtige kokke fremtryller en morgenmad, der er den pragtfulde tagterrasse værdig. Som ekstra luksus er der sørget for, at du kan holde dig varm på tagterrassen selv i de koldere måneder. Smag på italiensk charcuteri og kaffe, mens du nyder udsigten over byen, eller betragter solen gå ned, mens du vælger din middag fra a la carte-menuen og den omfattende vinliste.

  • Lige ved Kejserfora: Du bor tæt på den historiske Kejserfora, og nogle af hotellets værelser har sågar udsigt til de berømte fem torve, som emmer af spændende historie. Så kridt skoene og gå på opdagelse.

Faciliteter

- Restaurant
- Tagterrasse
- Bar
- Møderum
- Wi-Fi

Sådan kommer du dertil

For at komme til hotellet fra Leonardi da Vinci-lufthavnen kan du tage Leonardo Express-toget til Roma Termini-stationen og derefter tage en taxa eller metro til Colosseum, som ligger omkring 10 minutter fra hotellet. Det tager omkring 35 minutter at køre fra Leonardo da Vinci-lufthavnen og Ciampino-lufthavnen til hotellet.
Via Tor Dè Conti, 25-30, Rom, Italien

Vi søger mellem flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke i kalenderen, og derefter klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge din foretrukne afrejselufthavn, tidspunkt, flyselskab og pris.

Når du booker hotel og fly via os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, kan du ringe til vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser