Storslået hotel på La Croisette

Hotel Barrière Le Majestic Cannes, Cannes, Frankrig

Hôtel Barrière Le Majestic Cannes

BFire

BFire

Le Bar Galerie du Fouquet's Cannes

Deluxe Partial Sea View-værelse

Solbeskinnet luksushotel i Cannes med hjemmebiograf, lækre restauranter, privat strand og wellness, inklusive morgenmad, adgang til wellness med mere

Rød løber, glamour, paparazzi og hvide strande… De fleste kan kalde billeder af Cannes frem for deres indre blik. På Hotel Barrière Le Majestic Cannes får du mulighed for at holde luksusferie til det fulde. Mellem dagens udflugter kan du desuden nyde lækre retter fra især middelhavsregionen på en af hotellets tre restauranter.

Området er fyldt med masser af kulturelle tilbud samt friluftsaktiviteter såsom tennis, vandsport og golf. Selve hotellet har sin egen pool og ikke mindst specialdesignede skønhedsbehandlinger og massage, som du kan booke i wellnesscentret.

Og nu er det jo Cannes, så… hvorfor ikke sætte sig til rette med en smal, fransk film i hotellets biograf sammen med et par håndfulde andre kritiske anmeldere og nyde den store internationale filmkunst? Hotellet har nemlig en stor DVD-samling på mange forskellige sprog (med undertekster!), så du vil i den grad kunne mærke, at du er kommet til Europas store filmhovedstad.


Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser