I filmstjernernes fodspor

Hôtel Barrière Le Gray d'Albion, Cannes, Frankrig

Deluxe City View-værelse

Deluxe City View-værelse

Bo på firestjernet hotel med privat strand i hjertet af elegante Cannes, inkl. morgenmad eller halvpension samt adgang af fitnesscenter

Hôtel Barrière Le Gray d’Albion er et luksuriøst firestjernet hotel, som er placeret lige ved havet i hjertet af Cannes. Hotellet ligger kun få minutters gang fra den berømte strandpromenade Promenade de la Croisette, og du kan se frem til hver dag at nyde middelhavsklimaet på din private terrasse.

Du kunne ganske enkelt ikke drømme om en skønnere beliggenhed, især hvis du planlægger at drage fordel af den korte afstand til byen. Dagene kan nemt fordrives med at spadsere på promenaden og udforske de charmerende gader – hvis altså ikke du ligger og dovner den på hotellets private strand.

Udover den magiske beliggenhed ved Middelhavet og den udsøgte restaurant på hotellet bor du kort afstand fra et eksklusivt shoppingcenter og en lang række designerbutikker, som byen er kendt for. Gå heller ikke glip af Picasso-museet, som ligger blot 11 kilometer fra hotellet.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser