350 års historie nord for København

Gentofte Hotel, Gentofte

Superior-værelse

Restaurant Jordnær

Restaurant Jordnær

Ophold på charmerende hotel med 350 års historie og Michelin-restaurant – kun kort kørsel fra København, inklusive morgenmad og en flaske cava

Gentofte Hotel har til huse i den gamle Gentofte Kro, hvis historie går helt tilbage til 1600-tallet. Den fine, gule bygning blev gennemrenoveret i 2008 og rummer nu nyistandsatte værelser med moderne faciliteter. Hyggelige anstrøg som blotlagte bjælker vidner stadig om den gamle, charmerende kros lange historie – og der bliver naturligvis stadig serveret fremragende mad på hotellets restaurant.

Gentofte Hotel ligger i fredelige omgivelser med strand og grønne områder inden for gåafstand. Med hotellets placering nord for København er det oplagt at besøge Karen Blixen Museet og det moderne kunstmuseum Louisiana, der begge ligger smukt med udsigt over vandet. Dyrehaven og forlystelseshaven Bakken ligger også tæt på hotellet, og her finder du blandt andet den nye Korsbæk By, hvor du kan drømme dig tilbage i tiden og føle dig som en karakter fra Matador.

Fra hotellet er der bare ni kilometer til Rådhuspladsen i København, så hvis du vil udforske hovedstaden, kan du nemt og hurtigt nå ind til centrum på cykel, i bil eller med offentlig transport. Kommer du i bil, kan du nyde godt af gratis parkering ved hotellet.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser