Fransk finesse nær Louvre

Hotel d'Orsay - Esprit de France, Paris, Frankrig

Club-værelse

Club-værelse

Club-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Deluxe-værelse

Deluxe-værelse

Deluxe-værelse

Fransk finesse og afslappet luksus på centralt hotel i Paris – tæt på byens største seværdigheder, inklusive morgenmad m.m.

På Hotel d'Orsay – Esprit de France hersker den umiskendelige pariserstemning, som du kender den fra filmens verden. Mens væggene er dekoreret med flotte malerier fra 17- og 1800-tallet, består indretningen af moderne luksusmøbler i dæmpede douchefarver. Hotellets morgenmad er et kapitel for sig, for under spisesalens flotte glastage serveres der friskpresset juice, Alain Milliat-syltetøj, bagværk samt et udvalg af modne oste og økologiske produkter.

Hotellets beliggenhed er perfekt til et afslappet besøg på Orsay, en gåtur forbi den flotte domkirke ved Les Invalides eller blot en pause på en bænk ved Seinen. På den anden side af floden ligger byens ældste park, Jardin des Tuileries, hvor du kan sætte dig med en croissant og to-go-kaffe, inden turen fortsætter ind på det verdensberømte Louvre-museum.

Når dine fødder er godt trætte, er det tid til at snuppe en drink på hotellets sofistikerede bar, Honesty, mens du forsøger at beslutte, hvilken af Paris’ skønne restauranter du skal tilbringe aftenen på. Kort sagt – pariserstemningen fra filmens verden forbliver intakt: C’est magnifique!

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser