Storbyophold midt i København

First Hotel Kong Frederik, København

Standard-værelse

Deluxe-værelse

Historisk hotel med førsteklasses beliggenhed i hjertet af København, inklusive morgenmad

Vi har alle brug for lidt ekstra selvforkælelse og opmærksomhed engang imellem, og hér kan det historiske First Hotel Kong Frederik i den grad hjælpe. De elegant indrettede lokaler har huset hotelgæster i mere end 100 år og har desuden en førsteklasses beliggenhed i hjertet af København – kun et stenkast fra Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget lige rundt om hjørnet.

Hver morgen vågner du til en overdådig morgenmadsbuffet, hvor nøgleordene er enkelthed og kvalitet. De har nøje udvalgt både æg, frugt, oste, pølser, croissanter, brød med mere, fordi deres gæster fortjener kun det bedste. Hotellet huser også den cofoco-ejede restaurant The Italian, der serverer klassiske og enkle italienske retter à la antipasti, pizza og indbydende pastaretter – al dente naturligvis!

Hotellets hjælpsomme personale kommer gerne med anbefalinger, hvis du skal have hjælp til at finde en god restaurant eller ønsker et tip til steder, som er værd at besøge under dit ophold. Trænger du til at slappe af med en kop kaffe i godt selskab, kan du slå dig ned i den hyggelige atriumgård. På Deluxe-værelset venter desuden minibar, Wi-Fi og ikke mindst de komfortable Jensen-senge. Fik vi nævnt, at du kan sove længe? Du skal nemlig først tjekke ud kl. 14.00...

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser