Stilrent hotel ved Slotssøen

First Hotel Kolding, Kolding

Op til -57% i dag På udvalgte tilbud.

Executive-værelse

Standard-værelse

Kolding

Koldinghus

Kolding Fjord

Koldinghus

Skønt ophold i Kolding – et stenkast fra Koldinghus, inkl. morgenmad og mulighed for spaadgang

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -57% på markedets priser ?
Parkering er til rådighed i hotellets garage mod et tillægsgebyr på 105 DKK per bil, per dag, som skal betales på hotellet. Reservation er ikke påkrævet.

Kæledyr kan medbringes mod et tillægsgebyr. Kontakt venligst hotellet for nærmere aftale inden ankomst.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 18.02.2020.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

Komfortabelt ophold i hjertet af fjordbyen Kolding – et stenkast fra Koldinghus og slotssøen, inklusive morgenmad og mulighed for spaadgang

  • Centralt i Kolding: First Hotel Kolding, der ligger centralt lige over for Kolding Banegård, har udsigt til Slotssøen, hvor det mægtige Koldinghus står prægtigt og spejler sig i vandet. Som sædvanligt for First Hotel-kæden får du på First Hotel Kolding en stilren og komfortabel base. Hotellets værelser er alle røgfrie og indrettet i et lyst, moderne design.

  • En god start på dagen: Du kan se frem til at vågne op til en dejlig morgenmadsbuffet. Kaffen er naturligvis friskbrygget, ligesom maden er baseret på gode danske råvarer, som du kan nyde sammen med udsigten over den flotte Slotssø – den perfekte start på dagen.

  • Velvære for krop og sjæl: Start dagen med at få rørt musklerne i hotellets fitnessområde, som er til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Her kan du blandt andet kaste dig over spinning, romaskine og vægte med udsigt til Kolding Banegård. Hotellet har desuden et samarbejde med Dronning Dorotheas Badstue, så det er muligt at booke afslappende massager, fodbad eller ansigts- og hovedbundsmassage (mod ekstra gebyrer). Kontakt venligst hotellet for at høre nærmere.

Faciliteter

- Fitness
- Cykelleje
- Bar

Sådan kommer du dertil

Hotellet ligger ved Kolding Banegård, så du kan nemt komme til hotellet med tog. Det tager omkring to timer og 30 minutter at køre fra København til hotellet.

Godt at vide

Den første tirsdag hver måned finder Bergs Steak Aften sted på First Hotel Kolding, hvor restaurant Berg byder på en simpel og klassisk steakmenu. 
Banegårdspladsen 7, 6000 Kolding, Danmark

Vi søger mellem flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke i kalenderen, og derefter klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge din foretrukne afrejselufthavn, tidspunkt, flyselskab og pris.

Når du booker hotel og fly via os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, kan du ringe til vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser