27 Tilbud

Ferie i Tyskland

Vores tyske naboer har utroligt meget at byde på. Med den korte afstand fra Danmark er en ferie i Tyskland et oplagt valg!
Valgte filtre:
27 Tilbud
Filtre Ryd

Uberørte naturparker, hyggelige landsbyer og spændende storbyer – Tyskland er et mangfoldigt land bestående af 16 delstater, hver med sin helt egen charme!

Tag et smut over grænsen til den tyske østersøkyst, der lokker med nogle af de bedste badelande i Tyskland, samt hyggelige og lækre strande - hvad med et all inclusive ophold på jeres ferie i Tyskland? Især Rügen, Tysklands største ø, er en populær destination blandt danskere på udkig efter en daseferie. Rügen byder foruden naturskønne omgivelser på et stort udvalg wellness i Tyskalnd, og på de fleste tilbydes den berømte behandling, Rügener Heilkreide, som er en kropsbehandling med mineralholdigt kridt fra regionen.

Drager I vest for Rügen kommer I forbi Schleswig-Holsteins andenstørste by, Lübeck, kendt for sin smukke gotiske arkitektur og for sin store havn. Tag videre mod Hamborg, en millionby med intet mindre end 2.500 broer og en spændende søfartshistorie.

Ja, Nordtyskland har meget mere at byde på end billige grænsebutikker, men hvis I alligevel er i egen bil, kan I selvfølgelig altid drage fordel af de billige priser på dagligvarer og fylde bagagen op med øl og slik. Kombinér derfor jeres ophold i Nordtyskland med en indkøbstur i Flensburg. Det er noget, vi danskere er vilde med, og sidste år blev det anslået, at hver tredje dansker tager på juleindkøb over grænsen! Og som en bonus, så er de nordtyske strande også nogle af de billigste i Europa!

Naturskønne Sydtyskland

Sydtyskland er fortryllende bjerg- og skovområder, store eventyrslotte og traditionsrige landsbyer!

Udtrykket "Laptop und Lederhosen" afspejler det sydtyske paradoks – Sydtyskland er nemlig på en gang både trendy og traditionsrig!

I Sydtyskland holdes traditionerne ved lige, og det er især tydeligt til de mange folkefester og karnevaller – der er altid noget at opleve i regionen, lige fra regionale høstfester til den enorme oktoberfest i München og den hyggelige vinfest i Dürkheimer Wurstmarkt. På den anden side er det sydlige Tyskland også særdeles moderne, for denne del af landet bugner med high tech-arkitektur, elektronikvirksomheder og bilfabrikanter.

Den sydlige del af Tyskland er dog også kendt for sin helt fantastiske natur. Her kan I blandt andet opleve Donau-floden og det grønne Schwarzwald, som opfordrer til lange vandreture i naturen. Husk også at udforske det imponerende alpelandskab helt sydpå.

Berlin

Hvis I leder efter en spændende storby på jeres ferie i Tyskland, så bør I overveje at tage med TravelBird et smut til Tysklands helt unikke hovedstad, Berlin!

Smalle gyder dekoreret med streetart, små retrobutikker på gadehjørnerne og gallerier beliggende i tidligere fabrikker... Ved første blik har Berlin et råt udseende, men dykker I længere ind i bymiljøet, vil I hurtigt opdage, at den tyske hovedstad er et overflødighedshorn af kulturelle skatte og imponerende arkitektur. Storbyen har for eksempel flere end 170 museer i byen, deriblandt Pergamon og Altes Museum, som årligt har mere end en million besøgende.

Mærk historiens vingesus på en slentretur gennem de brostensbelagte gader, eller oplev en skøn udsigt over byen fra Fjernsynstårnet. Lær mere om hovedstadens tragiske historie med en tur til Checkpoint Charlie, der var grænsekontrollen mellem Øst- og Vesttyskland dengang landet var splittet i to dele. Kontrollen blev lukket ned i 1989 i forbindelse med Berlinmurens fald. I kan også opleve historiens voldsomme side ved Holocaust-mindesmærket, hvor meter høje, grå firkanter står, for at mindes de jøder som døde under 2. Verdenskrig. Efter jeres spændende tur ind i Tysklands tidligere krigshistorie kan I tage på shoppingtur til stormagasinet KaDeWe eller købe vintage i det hippe Kreuzberg. I kan også tage til det stilfulde område, Hackescher Markt, der boomer af alternativt modetøj, designervarer og smukke bygninger. Når I besøger Hackescher Markt, besøger I også Hackescher Höfe, hvor fine og fredfulde gårdhaver vil betage jer.

Som en afslutning på den indtrykfulde dag, kan I feste natten lang i den intense by, der aldrig sover. Tag til det livlige Prenzlauer Berg eller det øde beliggende brændpunkt, Berghain, der er indrettet i et tidligere elværk. Dette er stedet for elskere af techno musik.

Hamborg

Hamborg, der er cirka dobbelt så stor som København, er en storby i rivende udvikling!

Havnerundfart, himmelstræbende bygninger og brede shoppinggader – der er nok at se og lave i Tysklands andenstørste by.

Besøg den eksklusive bydel Rotherbaum, hvor I vil finde imponerende arkitektur og fine butikker med dyre mærkevarer. Hvis I er mere til vintagefund og hippe caféer, så kan det være, at kvarteret Sternschanzen er sagen. Det er desuden i dette område, at der hvert år afholdes den alternative ”Schanzenfest”, hvor I kan regne med, at det går vildt for sig! Udforsk også gaden Lange Reihe, hvor I vil finde et stort udvalg af restauranter og barer. Se en fodboldkamp i St. Pauli, og husk endelig at tage en tur til byens berømte havneområde! Fra St. Michaels kirke kan I fra kirketårnet, se udover den fine by. De 452 trin i kirketårnet kan bestiges både om dagen og om aftenen, hvor lysene tændes, og viser byen fra sin smukkeste og varmeste side.

Sjov og spas i badeland

Tyskland er en meget familievenlig destination, med sine mange badelande hvor store som små kan have en sjov tur.

Et badeland besøg er mere end én dags bedrift, hvor vandrutsjebaner og vipper skal prøves utallige gange. Brug jeres ferie i Tyskland i vandland, hvor i på få dage vil føle jer udhvilede og klar til flere spændende oplevelser. Mens børnene leger i et af de mange bassiner, kan I trække jer tilbage, og nyde wellness-området - måske med en omgang god massage? I byen Krausnick kan I bestille et ophold i badelandet, Tropical Islands, der emmer af eksotisk stemning, som hvis i befandt jer på Bali. Her er der lyst og højt til loftet, da stedet har verdens højeste fritstående kuppel! Gå på opdagelse og find de lyserøde flamingoer der gemmer sig i vandlandets helt egen indendørs regnskov.

De mange tyske badelande gør det muligt at komme til eksotiske omgivelser på bare få timer. Ingen af Tysklands badelande er traditionelle. Her kan man, udover at svømme, prøve de vildeste rutsjebaner, udfordrende klatrevægge, vælte kegler til bowling eller deltage i børneklubber. Dette er bare nogle af de mange aktiviteter badedestinationerne byder. Nogle steder kan I endda slå jer løs, med høj fart på racerbanen, når I kører om kap i gokarts. Med bueskydning kan I lege Robin Hood for en dag, mens skateboardbanerne indbyder til seje moves. Det er ikke kun i dagtimerne, I kan lade jer underholde. Også om aftenen underholder stedet med sjove shows og koncerter. Sommetider med livemusik hvor der er mulighed for en lille svingom! Hvis I trænger til en pause fra de mange indtryk i badelandet, er det bare at søge efter andre arrangementer i nærområdet. Spørg det hjælpsomme personale til råds, eller undersøg selv hvilke begivenheder der finder sted uden for badelandets mure. Specielt i sommermånederne arrangerer diverse tyske byer løbekonkurrencer, udendørskoncerter og madmarkeder, der er værd at aflægge besøg. Om det er et badeland i Nord-, Syd-, Øst- eller Vesttyskland, I besøger på jeres rejse, vil der altid være mange gode aktiviteter, hvor I har mulighed for at være super aktive eller helt afslappede.

En ferie i Tyskland vil oplade jeres batterier, så I igen er klar til hverdagens gøremål. Tag bilen, toget, eller bussen og kom afsted på de tyske landeveje!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice