44 Tilbud

Ferie i Tyskland

Vores tyske naboer har utroligt meget at byde på, og med den korte afstand fra Danmark er en ferie i Tyskland et oplagt valg!
Tilbud
44 Tilbud
44 Tilbud
Filtre Ryd

Uberørte naturparker, hyggelige landsbyer og spændende storbyer – Tyskland er et mangfoldigt land bestående af 16 delstater, hver med sin helt egen charme!

Tag et smut over grænsen til den tyske østersøkyst, der lokker med nogle af de bedste badelande i Tyskland, samt hyggelige og lækre strande - hvad med et all inclusive ophold her? Især Rügen, Tysklands største ø, er en populær destination blandt danskere på udkig efter en daseferie. Rügen byder foruden naturskønne omgivelser på et stort udvalg wellness i Tyskalnd, og på de fleste tilbydes den berømte behandling, Rügener Heilkreide, som er en kropsbehandling med mineralholdigt kridt fra regionen.

Drager I vest for Rügen kommer I forbi Schleswig-Holsteins andenstørste by, Lübeck, kendt for sin smukke gotiske arkitektur og for sin store havn. Tag videre mod Hamborg, en millionby med intet mindre end 2.500 broer og en spændende søfartshistorie.

Ja, Nordtyskland har meget mere at byde på end billige grænsebutikker, men hvis I alligevel er i egen bil, kan I selvfølgelig altid drage fordel af de billige priser på dagligvarer og fylde bagagen op med øl og slik. Kombinér derfor jeres ophold i Nordtyskland med en indkøbstur i Flensburg. Det er noget, vi danskere er vilde med, og sidste år blev det anslået, at hver tredje dansker tager på juleindkøb over grænsen! Og som en bonus, så er de nordtyske strande også nogle af de billigste i Europa!

Naturskønne Sydtyskland

Sydtyskland er fortryllende bjerg- og skovområder, store eventyrslotte og traditionsrige landsbyer!

Udtrykket "Laptop und Lederhosen" afspejler det sydtyske paradoks – Sydtyskland er nemlig på en gang både trendy og traditionsrig!

I Sydtyskland holdes traditionerne ved lige, og det er især tydeligt til de mange folkefester og karnevaller – der er altid noget at opleve i regionen, lige fra regionale høstfester til den enorme oktoberfest i München og den hyggelige vinfest i Dürkheimer Wurstmarkt. På den anden side er det sydlige Tyskland også særdeles moderne, for denne del af landet bugner med high tech-arkitektur, elektronikvirksomheder og bilfabrikanter.

Den sydlige del af Tyskland er dog også kendt for sin helt fantastiske natur. Her kan I blandt andet opleve Donau-floden og det grønne Schwarzwald, som opfordrer til lange vandreture i naturen. Husk også at udforske det imponerende alpelandskab helt sydpå.

Berlin

Hvis I leder efter en spændende storbyferie, så bør I overveje at tage med TravelBird et smut til Tysklands helt unikke hovedstad: Berlin!

Smalle gyder dekoreret med streetart, små retrobutikker på gadehjørnerne og gallerier beliggende i tidligere fabrikker....

Ved første blik har Berlin et råt udseende, men dykker I længere ind i bymiljøet, vil I hurtigt opdage, at den tyske hovedstad er et overflødighedshorn af kulturelle skatte og imponerende arkitektur. Storbyen har for eksempel flere end 170 museer i byen, deriblandt Pergamon og Altes Museum, som årligt har mere end en million besøgende.

Mærk historiens vingesus på en slentretur gennem de brostensbelagte gader, eller oplev en skøn udsigt over byen fra Fjernsynstårnet. Lær mere om hovedstadens tragiske historie med en tur til Checkpoint Charlie og holocaust-mindesmærket. Tag på shoppingtur til stormagasinet KaDeWe eller køb vintage i det hippe Kreuzberg, og fest natten lang i det livlige Prenzlauer Berg.

Hamborg

Hamborg, som er cirka dobbelt så stor som København, er en storby i rivende udvikling!

Havnerundfart, himmelstræbende bygninger og brede shoppinggader – der er nok at se og lave i Tysklands andenstørste by.

Besøg den eksklusive bydel Rotherbaum, hvor I vil finde imponerende arkitektur og fine butikker med dyre mærkevarer. Hvis I er mere til vintagefund og hippe caféer, så kan det være, at kvarteret Sternschanzen er sagen. Det er desuden i dette område, at der hvert år afholdes den alternative ”Schanzenfest”, hvor I kan regne med, at det går vildt for sig!

Udforsk også gaden Lange Reihe, hvor I vil finde et stort udvalg af restauranter og barer. Se en fodboldkamp i St. Pauli, og husk endelig at tage en tur til byens berømte havneområde!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice