2 Tilbud

Storbyferie Hamborg

Tysklands næststørste by ligger blot få timers kørsel fra Danmark og lokker med charmerende havnepromenader, historie, shopping og et festligt natteliv. Tag med TravelBird på weekend i Hamborg.
Se mere:
Valgte filtre:
2 Tilbud
Filtre Ryd

Har I kun et par dage at hive ud af kalenderen, er et weekendophold i Hamborg ideelt, da byen kun ligger et par timers kørsel fra den dansk-tyske grænse.

Har I fået nok af de klassiske storbyferier i Paris, Barcelona osv. så tag til Berlins lillebror by Hamborg! Hamborg er en smeltedigel af kulturer, og det er i det hele taget en alsidig by, hvor hansestadens lange historie møder nutidens urbanitet. Tysklands næststørste by, der er omtrent dobbelt så stor som København, har meget at byde på, og hvad end I er til historie, kunst og kultur eller shopping i de mest eksklusive mærkevarebutikker, skal I nok finde noget, der falder i jeres smag, når I tager på weekendophold eller miniferie til Tyskland i Hamborg!

På jeres storbyferie i Hamborg kan i gå på indkøb i de mange spændende butikker på Mönckebergstraße og på det store fiskemarked, se den store samling af mesterværker af bl.a. Rembrandt, Monet og Picasso på Hamburger Kunsthalle, og oplev det sprudlende natteliv i det berømte Sankt Pauli-kvarter. Får I lyst til en pause fra storbyen for en stund, kan I tage på sejltur på en af de smukke Alster-søer eller besøge en af byens mange parker.

Hamborgs seværdigheder

I Hamborg kan I udforske historiske bygninger, kunst og endda modeljernbaner!

Den gamle hansestad har et utal af historiske seværdigheder, og rejser I med børn, kan I besøge byens zoo eller den store modeljernbaneudstilling.

På en storbyferie i Hamborg kan I opleve en af de mest populære seværdigheder, med godt en million besøgende om året, modeljernbaneudstillingen Miniatur Wunderland. Udstillingen er hele 1300 m² stor og er dermed verdens største af slagsen, så der er masser at kigge på for børn og andre barnlige sjæle.

Mange steder kan det historiske Hamborg stadigvæk opleves, eksempelvis i gaden Cremon, hvor byens sidste gamle pakhuse fra slutningen af 1800-tallet ligger. Under jeres weekend i Hamborg, bør I aflægge et visit forbi den gamle bro Trostbrücke og Hamborgs vartegn kirken St. Michaelis, der med sit 132 meter høje barokspir er en prominent del af bybilledet.

Kunstelskere kommer ikke til at kede sig på en ferie i Hamborg. Køber I et Kunstmeile Pass, har I entré til hele fem kunstmuseer, som dækker alt fra fotografi til billed- og brugskunst. Et Kunstmeile Pass er gyldigt i 12 måneder, så hvis I ikke når det hele i første omgang, har I endnu en undskyldning for at tage på ferie i Hamborg igen.

Hamborgs gastronomi

Hamborg byder på mere end blot Currywurst og solide tyske retter.

Mange forbinder måske ikke umiddelbart en ferie Hamborg med kulinariske oplevelser i særklasse, men de er skam at finde.

Hamborg er kendt for sine gode fisk og skaldyr, og der er flere gourmetrestauranter i byen. I det hele taget er der adskillige spændende madoplevelser at få i denne by, hvor madkulturen fra mange andre lande har fået lov at blande sig med det klassiske nordtyske køkken. Derudover er Hamborg en ren magnet for kreative sjæle, og dette gør sig også gældende for unge eksperimenterende kokke, der forefindes især i restauranterne ved Karolinenviertel og i de andre kreative kvarterer. I kan selvfølgelig også gå ombord i de tyske nyklassikere Currywurst eller Döner Kebab, der er at få på ethvert gadehjørne. Melder tørsten eller trætheden sig, kan en sodavand fra det lokale og elskede sodavandsfirma Fritz-Kola anbefales. Under sloganet vielviel Koffein har Fritz-Kola siden 2003 produceret cola for voksne med en gedigen mængde koffein.

Oplev de hippe omgivelser med en storbyferie i Hamborg

Hamborg liver i den grad op, når mørket falder på.

Der er noget for enhver natteravns smag i Hamborg, som er kendt for sit store udbud af koncerter og sit mangfoldige natteliv.

Hamborg er byen, hvor man først for alvor fik ørerne op for The Beatles, verdens måske mest berømte band nogensinde. The Beatles spillede intet mindre end 281 koncerter i Hamborg mellem 1960 og 1962, og disse optrædener var i høj grad med til at gøre deres omdømme større og ledte til deres første indspilning. For inkarnerede fans er Beatles Platz et must. I den LP-lignende rundkørsel står statuer af bandets medlemmer, og det kan især anbefales at smutte forbi pladsen efter mørkets frembrud, hvor statuerne er oplyste. Når I tager på weekend i Hamborg, kan I naturligvis også gå i fodsporene på John, Paul, Ringo og George enten på egen hånd eller på en guidet The Beatles-rundvisning.

I dag er de stadig helt med på beatet i Hamborg, og mange bands tager ikke til Tyskland uden at lægge vejen forbi den musikglade havneby. Foretrækker I mindre koncerter og eksperimenterende musik, er der såmænd også det. På mange klubber og barer er der nemlig livemusik indenfor enhver tænkelig genre.

Skal den stå på fest og farver, vil I med garanti ikke blive skuffede over en weekend i Hamborg. Trendy barer, spillesteder, traditionelle pubs, natklubber med DJ's og temabarer - uanset hvad I er til, så findes det her. Nattelivet er centreret i området St. Pauli og især ved det famøse Reeperbahn. Er I til lidt mere utraditionelle baroplevelser, så tag til Boheme-distriktet Schanzenviertel, der blandt andet byder på en absintbar. Storbyferie i Hamborg byder - eksempelvis ligesom på en storbyferie i Budapest - på barer i massevis!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice