Familievenligt og all-inclusive

Fergus Club Europa, Mallorca, Spanien

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

Hotel på en smuk bakke på Mallorca med all-inclusive, inkl. en flaske vin m.m.

All-inclusive-ophold på familievenligt hotel med pools på en bakketop på det østlige af Mallorca, inkl. en flaske vin og lidt sødt m.m.

På en smuk bakketop lige udenfor Peguera og tilpas langt nok væk fra turistfælderne byder Fergus Club Europa sine gæster på et fredfyldt ophold på Mallorca for hele familien. Når du har brug for en pause fra hotellet, ligger den lokale by cirka 20 minutters gang derfra – så du får det bedste af begge verdener. Du kan også tage på dagsudflugt til Palma, som ligger omkring en halv times kørsel derfra.

Med hele tre udendørs pools er hotellet et oplagt valg for vandhunde og barnlige sjæle, og den nærmeste strand ligger omkring en kilometer fra hotellet. Uanset om du kan lide at få sand mellem tæerne eller ej, er der altså godt med muligheder for at slikke sol og bade under dit ophold.

Hotellet har en buffetrestaurant, hvor dine all-inclusive-måltider serveres. Derudover finder du også en poolbar og et pizzeria på stedet. Får du lyst at få pulsen op på ferien, kan du svede i fitnesscenteret eller lægge vejen forbi hotellets tennisbaner og squashbaner, hvor du kan udfordre din rejsepartner i et parti.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser